Zimbria

Zimbria Carnati Cabanos Angus pentru gratar

300 g

MEDIA DE 14 ZILE DE PROSPEȚIME

41,99 lei 139,97 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
De la fermă la masă în 6 ore!

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Carnatii cabanos Zimbria sunt obtinuti dintr-un amestec de carne de vita Angus, carne de porc, slanina de Mangalita si condimente naturale, apoi copti deasupra jarului. Condimentele naturale, alaturi de aroma de fum scot in evidenta savoarea carnii atent alese, oferind astfel produse de o inalta calitate. Membrana este naturala.

*Reteta proprie ZIMBRIA*

Despre producator

ZIMBRIA este producatorul numarul 1 din Romania de produse de carne artizanale, cu o experienta de aproape un secol in cresterea animalelor si in cultivarea pamantului. Zimbria reprezinta vointa, truda si investitii facute de generatii intregi care au asigurat succesul produselor de o inalta calitate. Zimbria reprezinta inchiderea unui cerc, care pleaca de la bobul de grau si se termina cu produsele din carne si branza, gustoase si atent pregatite.

Conditii de depozitare si pastrare

A se consuma in maxim 5 zile de la desfacerea ambalajului fara a se depasi data expirarii. A se pastra la 4-8 grade Celsius.

Adresa producatorului

Sediul Galati, Blvd. George Cosbuc, nr 257, hala 20

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 14 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 4 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Carne porc Mangalita, pulpa vita Angus, slanina porc Mangalita, sare, ardei iute, piper negru, coriandru, usturoi, membrana naturala. Produs copt la jar

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică890.3 kJ/213 kCal
Grăsimi11 g
inclusiv acizi grași saturați4.3 g
Glucide g
din care zaharuri g
Proteine24 g
Sare3 g
Fibre g