Sabio

Sabio Unt de corp cu galbenele pentru bebelusi

50 ml
33,29 lei 665,80 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Calendula Baby Butter este manufacturat din uleiuri si unturi vegetale organice si ofera pielii sensibile calmare, hidratare si suplete, fiind un remediu naturist pentru multe dintre afectiunile obisnuite ale pielii bebelusului. Este neparfumat si matasos. Este un produs util si pentru femeile insarcinate si proaspetele mame, ajutand la prevenirea si/sau eliminarea vergeturilor.

Nu contine parfum, uleiuri esentiale sau conservanti si este perfect pentru persoanele cu alergii si sensibilitati.

Produsul a fost testat dermatologic si notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiaza de analize fizico-chimice si microbiologice acordate.

Valabilitate: 12  luni de la deschidere.

Despre producator

Sabio Cosmetics este o mica „familie” de oameni entuziasti, voiosi, ambitiosi si cu mare drag de natura si de semenii nostri, o mana de oameni pasionati, cu incredere si convingere, luptand permanent pentru a face ca visele sa prinda aripi si sa-si ia zborul.

Povestea Sabio are radacinile bine ancorate in valori ca familia, parteneriatul, grija fata de ceilalti, integritatea. Toate acestea constituie pentru noi un mod de viata, iar Sabio vine sa implineasca acest echilibru si sa-i aduca o pretioasa plus-valoare.

Produsele Sabio inseamna imbinari armonioase de ingrediente rare, 100% naturale si bioactive din cele mai sigure surse, fara surfactanţi, parabeni, aditivi, solventi, parafine, aromatizanti, coloranti artificiali sau alte produse chimice de sinteza. Toate etapele crearii sunt handmade.

Instructiuni de depozitare

A se pastra la loc racoros, ferit de lumina.

Adresa producatorului

Sabio Cosmetics SRL
Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 180K
Sector 1, Bucuresti

butyrospermum parkii butter/unt de Shea, cocos nucifera oil/ulei de cocos, olea europaea oil/ ulei de masline, calendula officinalis flower extract/ extract de galbenele, argania spinosa kernel oil/ulei de argan, simmondsia chinensis seed oil/ulei de jojoba, triticum vulgare germ oil/ulei de germeni de grau,  helianthus annuus seed oil, rosmarinus officinalis leaf extract/extract de rozmarin.