Compagnia Dell'Arabica

Compagnia Dell'Arabica Cafea macinata Colombia

250 g
Stoc epuizat. Data preconizată a livrării: Joi.
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Italia,
Știai că?
De la fermă la masă în 6 ore!

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Este cunoscuta de a fi o cafea cu gust bogat, dulce si cu o aciditate complexa, foarte bine echilibrata, cu un post-gust placut de alune.

Calitatea cafelei este garantata de Campagnia dell’Arabica care selectioneaza pentru linia proprie o cafea de cea mai inalta calitate, 100% Arabica, care se diferentiaza prin gustul, aroma si aciditatea plantelor de cafea crescute in Columbia. Crescuta pe crestele vulcanice ale muntilor Anzi, varietatea Arabica Medellin Supremo impresioneaza prin boabele sale de cafea mari, dar mai ales prin gustul dulce denumite de columbieni ”suave”. Lasa gustul fin si dulce sa-ti cucereasca ziua.

Despre producator

Caffè Corsini a fost fondata in 1950 in provincia Arezzo din Italia de catre Corsino Corsini, care dintr-un mic atelier de procesator de cafea a reusit sa dezvolte una dintre cele mai mari prajitorii de cafea, care isi comercializeaza astazi produsele in peste 60 de tari. Caffè Corsini produce peste 4500 de tone de cafea prajita in fiecare an, selectionand individual soiuri care aduc indragostitilor de aceasta bautura aroma si cultura unor colturi de lume indepartate ca: Brazilia, Columbia, Jamaica, El Salvador Keny si India. Cafeaua Corsini se adreseaza atat consumului individual cat si unitatilor din industria HORECA. Pentru Caffè Corsini respectul fata de mediu si sprijinirea economiilor locale sunt doua aspecte importante ale business-ului pe care il desfasoara. Astfel, compania a inlocuit recent acoperisul sediului sau cu panouri voltaice pentru a reduce consumul de energie, recicleaza hartia si plasticul provenite de la ambalaje si dezvolta parteneriate de lucru cu afaceri locale din tarile de provenienta a cafelei comercializate. Corsini acorda o atentie speciala monitorizarii fiecarei etape de productie de la selectia boabelor de cafea pana la prajire, rasnire si ambalare pentru a se asigura ca produsele sale sunt conforme cu parametrii standardului calitatii inalte.

Conditii de depozitare si pastrare

A se pastra la loc uscat, la temperatura intre 5-25 grade celsius.

Adresa producatorului

Via del Sembolino 62-64 Badia al Pino (Ar) - Italia