Konservaria

Konservaria Bogracs - ceaun transilvanean

350 g
26,29 lei 75,11 lei/kg

Livrare în 2 ore

80+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Bogracsul e o reteta ungureasca de ceaun, adoptata si in Ardeal. O alta mancare cu traditie de mii de ani si mai multe feluri de preparare. Noi il facem cu pulpa de porc, piept de pui, cartofi, si un sos de vis aromat de legume si pasta de tomate. Putem spune sincer ca pentru cei care au avut placerea sa deguste, bogracsul a fost vedeta printre preparatele traditionale. O reteta curata de bogracs gatita ca acasa, in bucatarie, nu intr-o fabrica. Un produs konservaria.
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si inghet. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in decurs de 24 de ore. Microunde: se agita recipientul, se indeparteaza capacul si se incalzeste 3-4 minute; Aragaz: se adauga continutul intr-un vas adecvat si se incalzeste la foc mediu 4-5 minute sau pana este gata de servire

20% pulpa de porc, 13% piept de pui, 20% cartofi, legume in proportii variabile (ardei rosu, ceapa, morcovi, telina, usturoi), pasta de tomate (61% pasta de tomate, apa, sare), vin, slanina, sare, ulei, condimente. Poate contine urme de oua, mustar, lactoza, arahide. Contine sulfiti care apar in mod natural in vin.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică356 kJ/85 kCal
Grăsimi3.15 g
inclusiv acizi grași saturați0.87 g
Glucide6.56 g
din care zaharuri1.94 g
Proteine7.79 g
Sare0.26 g
Fibre1.7 g

Alergeni

Telina
Dioxid de sulf si sulfiti
Poate conține urme de:
Oua
Arahide
Lapte
Mustar
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.