• Sacoșă cadou la comanda ta 🎁
    Primești o sacoșă cu produse de curățenie și nu numai, în valoare de 30 de lei. La comanda ta de peste 200 de lei. Hai să vezi ce ți-am pregătit.
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă

Ingrediente

  • 90g de spaghetti
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • ½ linguriță de piper proaspăt măcinat
  • 20g de sare
  • 40g Pecorino maturat ras fin
  • 3 creveți nedecorticați, mărime 16-21
  • 30g unt rece

Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.

Preparare

  • 1Fierbem pastele în cel puțin 3 litri de apă clocotită, cu 20 g de sare la litru, le scurgem și le lăsăm deoparte.
  • 2Decorticăm creveții, le rupem capetele și îi tăiem în 5 bucăți.
  • 3Încălzim uleiul în centrul tigăii, la foc mediu și punem creveții. Lăsăm 1 minut. Adăugăm creveții tăiați felii și îi lăsăm să se prăjească, amestecând frecvent, timp de 1 minut. Adăugăm sare și cea mai mare parte din piper și adăugăm 40 ml din apa în care au fiert pastele. Amestecam. Scoatem creveții și îi lăsăm deoparte.
  • 4Adăugăm pastele fierte, apă în care au fiert paste, untul rece tăiat cubulețe și Pecorino. Amestecăm până se topește untul. Adăugăm restul de ardei și arpagicul și amestecăm. Se servesc imediat. 

Ingrediente