• Promotion for new customers! 🧡 360 lei total discount on the first 4 orders.

    Use code BUNVENIT for -50 lei for the first order, in the "Fruits and vegetables" category, + 3x50 lei for the next 3 orders + the value of the benefits related to the Premium subscription, free for 1 month.

    Show more
Free delivery, with guaranteed delivery today by 17:00 and many other benefitsSame day delivery
Purchase 2x a month without a minimum order amount
Exclusive up to 20% discount on top products
Always free delivery and many other benefits
Ce obții dacă alegi Sezamo

Intră în lumea Sezamo și descoperă universul cu cele mai proaspete și gustoase legume, fructe. Pâine și carne. Cu peste 150 de producători locali, de la artizani la mici fermieri, și o farmacie online. Începe cu 50 de lei reducere la categoria "Fructe și Legume", folosind codul BUNVENIT. Prima ta comandă îți va oferi abonamentul Premium gratuit timp de 1 lună, cu care economisești 160 de lei într-o lună, și încă o reducere ca să descoperi produsele noastre delicioase din categoria "Lactate și Refrigerate". La comanda 3 vei putea gusta din carnea și peștele noastre fără egal, ca apoi să te bucuri de ce categorie dorești, cu încă 50 de lei. În total economisești 360 de lei la primele tale comenzi. Curios? Hai să descoperi mai jos.

Comanda 1: Primești 50 lei reducere să descoperi categoria de Fructe și legume!

 

Folosește codul BUNVENIT și hai să vezi de ce fructele și legumele noastre sunt adorate de clienții noștri. Printre motive:
✅ Vin de la producători locali, în doar câteva ore la ușa ta, spre deosebire de supermarketurile clasice.
✅ Datorită lanțului termic neîntrerupt, ajung proaspete la tine, ca și cum le-ai culege tu direct.
✅ Calitatea este garantată de echipa noastră dedicată, care le selectează cu atenție.
✅ Ai cel mai variat sortiment, cu peste 450 de produse. Știai că la noi găsești cel mai variat sortiment de lămâi, de exemplu? De fructe exotice sau de fructe și legume ECO.

De asemenea, ai primele 3 livrări gratuite.

 

*Codul este valabil până la 31.12.2024, la o comandă de minimum 150 de lei. Pentru a primi reducerea, introdu codul la check-out, înainte de plasarea comenzii, în secțiunea “Aplică voucher”.

Ai 50 de lei la categoria "Lactate și refrigerate" și abonamentul Premium gratuit, timp de o lună.

 

De la lapte proaspăt și cremos, la brânzeturi fine și iaurturi sănătoase, alegerea este a ta. Fie că ai nevoie de ingrediente pentru rețetele tale preferate sau pur și simplu vrei să te bucuri de gustul autentic al produselor lactate, la Sezamo găsești tot ce îți dorești.
Iar cu Sezamo Premium, ai acces la cel mai tare serviciu din oraș. Te vei bucura de:
● Livrare gratuită: uiți de așteptările lungi și zilele blocate așteptând curierul. Cu Sezamo, știi exact când vor sosi cumpărăturile tale! Cu Premium economisești până la 1000 de lei pe an, neplătind taxe de livrare.
● Reduceri exclusive: Fiind parte din clubul nostru select, vei beneficia de reduceri de până la 20% la produse selectate.
● 2 comenzi pe lună fără valoare minimă. Primești la ușă ce ai nevoie, fără să-ți faci griji cu privire la atingerea pragului minim de comandă. Partea și mai bună? Dacă nu ești mulțumit(ă) primești banii înapoi garantat.
● 4 livrări express pe lună. Ai nevoie urgent de ceva? Nu mai trebuie să te îmbraci și să conduci până la supermarket. Îți aducem tot ce ai nevoie la ușă, în doar 2 ore, dacă locuiești în zonele în care serviciul express e disponibil.

Cu Premium economisești până la 160 de lei pe lună.

*creditele sunt valabile pentru o comandă de minimum 150 de lei.

Comanda 3: Ai 50 de lei reducere în categoria Carne și Pește! 

 

E momentul perfect să te răsfeți cu produse de cea mai bună calitate, fie că e vorba de un steak suculent sau de un file de pește proaspăt.

La Sezamo, ne mândrim cu selecția noastră premium de carne și pește, provenită de la furnizori de încredere. Alege dintr-o varietate de produse proaspete și gătește mese memorabile pentru tine și cei dragi. Fiecare bucată este aleasă cu grijă, garantând o experiență culinară de neuitat.

*creditele sunt valabile pentru o comandă de minimum 150 de lei

Comanda 4: Primești un cadou de 50 lei pentru ce vrei tu! 

 

Da, ai auzit bine - reducerea este pentru TOT ce îți dorești, adică fără limitări de categorie.

Fie că visezi la ingredientele perfecte pentru o cină festivă, fie că ai nevoie de produse de bază pentru bucătăria ta, la Sezamo găsești tot ce îți dorești.

Profită de această ocazie unică pentru a experimenta diversitatea și calitatea superioară a selecției noastre.

*creditele sunt valabile pentru o comandă de minimum 200 de lei