• Livrare gratuita toata luna iunie la comenzile de peste 200 de lei!

    Livrarea standard pentru intervalele de 1h este gratuită la comenzile de peste 200 lei.
Cea mai bună carne din oraș

Am visat la o măcelărie unde poți găsi cea mai bună carne de pui, vită și porc pentru friptură și gulaș, cea mai bună carne americană, specialități maturate alături de carnea japoneză Wagyu, dar și oaie sau berbecuț, și asta pe tot parcursul anului. Îți aducem în premieră și carnea de vită premium de la SUTCHA, cel mai nou brand Sezamo pentru cele mai delicioase și suculente fripturi de vită. În plus, vei găsi carne de la brandurile pe care le știi atât de bine, la prețuri care nu îți vor afecta bugetul. Toate acestea într-un singur loc, doar la Sezamo.

 

Descoperă o selecție de carne și mezeluri mai variată decât în orice supermarket local. Numai la noi vei găsi peste 150 de produse unice de la măcelării renumite, fermieri și mici producători locali, dar și articole de bază la prețurile de supermarket, cu care ești obișnuit.

 

Pe lângă toate acestea, produsele îți vor fi livrate perfect proaspete și refrigerate, deoarece am redus la minimum lanțul de transport de la producători până la tine, astfel încât tu să poți primi carnea și mezelurile cu cel puțin o zi mai rapid decât dacă le-ai fi cumpărat din supermarket.