• Testează gratuit fructele si legumele noastre.🍏🍇🍅
    Folosește codul SEZAMO50 și ai 50 de lei reducere la o comandă de minim 150lei.
  • La orice achiziție de pește proaspăt primești gratuit o salată din partea noastră!🥬🐟
    Comandă pește proaspăt din selecția noastră unică și primești cadou o salată  pentru o garnitură perfectă și sănătoasă.
  • 🔥 Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă CADOU cu bunătăți la prima comandă și livrare gratuită la primele 3 comenzi la intervale de o oră! Nu rata ocazia!

    Afișează mai multe
Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Sezamo Express

Nimănui nu-i place să aștepte, iar noi știm acest lucru. De aceea am lansat livrarea Express, prin care ajungem la în doar 120 de minute. Devenim astfel mai rapizi pentru tine, ca tu să te bucuri în continuare de un serviciu de calitate.


Știm că nu este nimic mai rău decât să aștepți să sune soneria, mai ales când ai nevoie de produse imediat. Aștfel, dacă locuiești în zonele Odăile, Otopeni, Tunari, Voluntari, Ștefăneștii de Sus, Afumați, Șindrilița, Pădurea Băneasa, Vatra Nouă, Cartierul Henri Coandă, Pipera, Cartierul Andronache, Pantelimon

Poți opta zilnic pentru Express între orele 09:00 - 21:00.


Partea și mai bună? Dacă ai abonamentul nostru Premium, ai 4 livrări express gratuite incluse în abonament. Astfel, ai extra beneficii, pe lângă reducerile de până la 20% la produsele selectate și 2 comenzi fără limită de comandă.