• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Green Week

La Sezamo, Green Friday înlocuiește Black Friday și susținem sustenabilitatea în detrimentul consumerismului. Nu este mereu doar despre oferte, ne propunem să facem diferența concentrându-ne pe produsele locale, livrate la tine în mașini electrice împreună cu alte 10 comenzi, în pungi reutilizabile și vrem să reducem amprenta noastră de carbon.

 

Nu este vorba doar de o zi, ci este modul nostru de a face afaceri în fiecare zi - eficient, atenți cu mediul și ne gândim mereu la ziua de mâine. Vino alături de noi într-o sărbătoare a sustenabilității, care este bună pentru portofelul tău și pentru Planetă. În timpul acestei sărbători vei găsi produse eco și plant based la aceleași prețuri precum cele standard.
 

Alegând produse certificate organic, fără conservanți artificiali sau chimicale împaci și natura și sănătatea ta. Produse ECO, la prețuri accesibile. În plus, ai posibilitatea să cumperi apă sau diverse băuturi răcoritoare în sticlă returnabilă. Avantajul este că le găsești la prețuri mici și au impact redus comparativ cu sticlele PET. Nu rămâi cu ele pe cap sau cu grija că trebuie să faci un drum la centrul de colectare. O facem noi pentru tine, la următoarea comandă le poți returna curierului.

Promovăm producătorii locali, astfel nu doar că susținem economiei locale, ci reducem și amprenta noastră de dioxid de carbon. În prezent, 30% dintre toate produsele noastre vin de la producătorii locali. Produsele locale călătoresc mai puțin pentru a ajunge la noi, ceea ce înseamnă mai puține emisii de dioxid de carbon și o mai mică presiune asupra resurselor naturale. Toate fructele si legumele de la producătorii locali ajung pe masa ta în doar 6 ore de la recoltare.

 

Producătorii locali sunt adesea mici întreprinderi de familie, investite în calitate și tradiție. Când alegem să cumpărăm de la ei, sprijinim tradițiile locale și transmitem mai departe o moștenire culturală bogată. Fiecare produs are o poveste, iar consumul local ne permite să conectăm mai profund cu aceste povești și să apreciem munca depusă în fiecare etapă a producției.