• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Napolact BIO, de la ferme atent selecționate.

Lactatele Napolact BIO 🍃 sunt simple și naturale. Ca o drumeție la munte, în care te bucuri 100% de natură, de fiecare pas pe solul gras și de fiecare gură de aer curat. Sunt ca momentele autentice care nu au nevoie de vreun filtru special sau ceva în plus. Atât sunt de pure. Sunt ca un weekend pe placul tău, în care te relaxezi cu ai tăi și te bucuri sincer de lucrurile simple în jur, de firescul lor.

 

1. Sol neatins de chimicale

În pământul din preajma fermelor Napolact sunt folosite doar îngrășăminte certificate ecologic. Niciun pesticid sau îngrășământ chimic nu este adăugat în solul pe care vacuțele pasc. Iar asta se simte în gustul pur al laptelui: variațiile lui provin doar de la flora pășunilor, diferită în funcție de sezon.

2. Ferme certificate si controlate periodic

Fermele noastre sunt în zone de deal și munte. Micile ferme de familie își cunosc bine văcuțele (după nume, nu după etichetă) și, pornind din fiecare gospodărie, lactatele parcurg un drum verificat cu cea mai mare atenție de către fermieri.

3. Vacuțe hrănite ecologic

Hrana văcuțelor constă în lucernă și fân cosit de 2 ori pe an, cartofi, morcovi sau făină de cereale în cantități mici, produse local și certificate ecologic. Solul pe care pasc e tratat doar cu îngrășăminte ecologice, fără pesticide sau chimicale.

4. Lactate pure, verificate continuu

Ne asigurăm constant că lactatele care pleacă de la noi sunt pure și hrănitoare. Ne respectăm promisiunea pentru că testăm fiecare cisternă de lapte colectat din ferme și verificăm calitatea lui. De la cum stocam și prelucrăm laptele și până la ambalare, lactatele BIO au procesul de producție separat față de cele convenționale.

 

Lapte

Iaurt