• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Noua ta brutărie preferată

Ca să te scutim de vânătoarea cumpărăturilor de dimineață, am făcut cea mai spectaculoasă selecție de brutării artizanale din oraș. Maeștrii brutari și cofetari de la Gre Bakery, Pain Plaisir și Atelierul de Tarte sub același acoperiș. Imaginează-ți doar! Poți simți gustul unei patiserii proaspete, plăcerea unei prăjituri preparate la perfecție sau să depășești limitele impuse de gluten. Nu uita nici de cuptoarele noastre, care pornesc chiar în momentul când tu dai comanda. Partea cea mai bună? Ele ajung la ușa ta în nici 2 ore! Și dacă nu este dragoste la prima mușcătură, noi îți returnăm banii înapoi, garantat! Pentru că noi nu suntem orice brutărie, suntem cea mai bună brutărie din oraș!

Peste 10 dintre cele mai bune brutării, patiserii și cofetării din București, în locul unde frământatul și meșteșugul aluatului sunt tratate cu dragoste. Așa că, nu mai alerga prin oraș după cele mai bune produse, le găsești pe toate la noi!

Boulangerie parisienne în inima Bucureștiului, încă din 2012.

Dacă vrei să te bucuri de un croissant sau o baghetă făcută exact ca în Paris, atunci Pain Plaisir sunt cei ce îți pot oferi această plăcere. Alege din selecția pregătită de noi, sau descoperă toate produsele pe care ți le putem aduce acasă chiar și în 2 ore!