• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Pasta Cinquepalmi aduce fericire

Cine ar fi zis, că lângă București, în Popești-Leordeni, se află un “pastificio artigianale” condus de un italian care de 10 ani a făcut din România casă?

Am fost în vizită la Giovanni pentru a-i afla povestea și a gusta din pastele și sosurile sale. Ce am descoperit în micul pastificio este o echipă ca o familie, unită de dragostea pentru a oferi o experiență culinară italienească tuturor familiilor din București și împrejurimi. 

 

Să facem cunoștință cu Giovanni și echipa sa 

 

“Pe mine mă încântă niște produse care par că sunt simple”.

Iar simplu este cuvântul de bază atunci când îl privești pe Giovanni în bucătărie. El muncește din greu și pregătește pentru noi, sosuri gustoase cu ingrediente simple, fără adaosuri nedorite. 

 

“Gătesc pentru clienții mei aceleași rețete ca și pentru familia mea”.

Asta ne-a făcut să avem încredere în produsele pe care Giovanni le pregătește cu atât de mult drag.

 

Pastele proaspete și sosurile produse de Giovanni sunt proaspete și conțin doar ingrediente naturale. De aceea, este atât de important să nu rupem lanțul termic rece. 

  • - Giovanni depozitează produsele sale la rece. Nu le ține foarte mult pentru că produce la cerere. 
  • - Așa că, în scurt timp, ele sunt livrate către depozitele Sezamo la rece în mașini frigorifice. 
  • - Sunt verificate și recepționate la rece de către managerii de calitate Sezamo. Pentru început, verificăm că nu există variații de temperatură în unitățile frigorifice în care au fost transportate produsele. În felul acesta ne asigurăm că produsele s-au păstrat în permanent la rece. Mai apoi, le recepționăm într-un spațiu cu temperatura controlată unde avem constant temperaturi de 2° Celsius. 
  • - Le păstrăm corespunzător în zona frigorifică a depozitului nostru. 
  • - Când pui o comandă, produsele sunt pregătite și ținute la rece până sunt preluate de către curier și le pune în cutia frigorifică unde temperatura este setată la 2° Celsius. 
  • - Când ajung la tine, produsele sunt maxim de proaspete. Aproape la fel ca și când le-ai fi luat singur de la pastifico-ul lui Giovanni. 

Dacă pare complicat uneori să faci paste, după ce-l urmări pe Giovanni în bucătărie, procesul pare mai simplu decât a face o omletă cu brânză și roșii de vară.