• Testează gratuit fructele si legumele noastre.🍏🍇🍅
    Folosește codul SEZAMO50 și ai 50 de lei reducere la o comandă de minim 150lei.
  • 🔥 Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă CADOU cu bunătăți la prima comandă și livrare gratuită la primele 3 comenzi la intervale de o oră! Nu rata ocazia!

    Afișează mai multe
Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Back to School

Back to School

Ding-Dong 🔔🔔🔔... Începutul anului școlar se apropie 🎒. Pregătirea copiilor pentru școală este uneori un adevărat test de curaj 🫶... Dar cu Sezamo, anul acesta, te vei bucura literalmente de pregătirile școlare 🦸‍♀️🦸‍♂️. Stai confortabilă pe canapea sau la masa din sufragerie și împreună cu copilul tău sau copiii, dupa caz, alegi tot ce ai nevoie și tot ce le place. Fără drumuri lungi prin multe magazine și fără stresul și nerăbdarea care se formează la cozi. Experiența va fi atât de plăcută, încât "mami, e gata?" se va auzi doar pentru prăjitura care se coace la cuptor 🥧.

Noi îți livrăm cu mașini electrice în 3 ore sau la ora programată, la intervale de 15 minute sau o oră. Nu uita că dacă un produs nu îți place, ai banii înapoi garantat sub formă de credite.

De scris