• CADOU Kit de relax pentru părinți 💆
    O mască de față, sare de baie și vin? Ți le dăm CADOU la comanda ta de peste 150 de lei, ca să începi vacanța de vară relaxat(ă).
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Back to School

Back to School

Ding-Dong 🔔🔔🔔... Începutul anului școlar se apropie 🎒. Pregătirea copiilor pentru școală este uneori un adevărat test de curaj 🫶... Dar cu Sezamo, anul acesta, te vei bucura literalmente de pregătirile școlare 🦸‍♀️🦸‍♂️. Stai confortabilă pe canapea sau la masa din sufragerie și împreună cu copilul tău sau copiii, dupa caz, alegi tot ce ai nevoie și tot ce le place. Fără drumuri lungi prin multe magazine și fără stresul și nerăbdarea care se formează la cozi. Experiența va fi atât de plăcută, încât "mami, e gata?" se va auzi doar pentru prăjitura care se coace la cuptor 🥧.

Noi îți livrăm cu mașini electrice în 3 ore sau la ora programată, la intervale de 15 minute sau o oră. Nu uita că dacă un produs nu îți place, ai banii înapoi garantat sub formă de credite.

De scris