Elmiplant

Elmiplant Hyaluronic 3D Crema antirid de ochi

15 ml
21,49 lei 1.432,67 lei/l

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Țara: Grecia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Elmiplant Hyaluronic 3D Crema Antirid Pentru Ochi cu un continut de 94% ingrediente naturale & cu o formula antirid puternica este conceputa pentru a oferi hidratare intensiva si efect antirid.

Secretul cremei este SISTEMUL TRIPLU de ACID HIALURONIC: 

Acid Hialuronic de umplere: actioneaza ca agent de umplere dermica si netezeste suprafata pielii imediat dupa aplicare.

Acid Hialuronic de greutate moleculara mica: patrunde chiar si  in straturile mai profunde ale epidermei si ajuta la reducerea  vizibila a liniilor fine si a ridurilor prin imbunatatirea elasticitatii pielii, rezultand o piele mai sanatoasa, mai tanara si mai radianta.

Stimulator al Acidului Hialuronic ce stimuleaza sinteza proprie de acid hialuronic.

 Despre producator:
SARANTIS ROMANIA a fost infiintata in 1996. Activitatile companiei includ distributia de produse proprii, Produse de Ingrijire Personala si Produse de Uz Casnic, precum si branduri ale unor companii internationale din industria bunurilor de larg consum, prin parteneriate strategice.
In 2007, SARANTIS GROUP a achizitionat compania romaneasca ELMIPLANT, o companie de cosmetice specializata in produse pentru ingrijirea fetei si a corpului. Portofoliul de branduri al companiei include propriile branduri de Produse de Ingrijire Personala − STR8, BU, C-THRU, ELODE si ELMIPLANT si Produse de Uz Casnic − FINO, TOP STAR si TUB.O.FLO, precum si brandurile de masa ale companiilor JOHNSON & JOHNSON, SODALIS, ANTONIO PUIG, CHURCH & DWIGHT si EDGEWELL si brandurile de lux LA PRAIRE, CAROLINA HERERRA, PACO RABANNE, JEAN PAUL GAULTIER. SARANTIS ROMANIA distribuie, de asemenea, produse pentru ingrijirea Sanatatii, cum ar fi NEUTROGENA, LISTERINE, JOHNSON’S BABY, COMPEED etc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Platinum Business & Convention Center,
Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 172-176, Cladirea B, Etaj 2,
Spatiul B2, Sector 1, Bucuresti