STR8

STR8 Original Gel de dus

400 ml
14,99 lei 37,48 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Grecia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

STR8 Original pentru barbatul autentic regaseste echilibrul in esenta picant-lemnoasa a parfumului. Menta si busuiocul ofera o prospetime aromata, in timp ce lemnul de santal si cardamomul condimenteaza si subliniaza atitudinea de cuceritor a barbatului clasic.

Gelul de dus STR8 Original completeaza perfect parfumul din aceeasi serie.

Confera prospetime si lasa pielea moale si parfumata, stimuleaza simturile si imbunatateste increderea in sine.

 Despre producator:
SARANTIS ROMANIA a fost infiintata in 1996. Activitatile companiei includ distributia de produse proprii, Produse de Ingrijire Personala si Produse de Uz Casnic, precum si branduri ale unor companii internationale din industria bunurilor de larg consum, prin parteneriate strategice.
In 2007, SARANTIS GROUP a achizitionat compania romaneasca ELMIPLANT, o companie de cosmetice specializata in produse pentru ingrijirea fetei si a corpului. Portofoliul de branduri al companiei include propriile branduri de Produse de Ingrijire Personala − STR8, BU, C-THRU, ELODE si ELMIPLANT si Produse de Uz Casnic − FINO, TOP STAR si TUB.O.FLO, precum si brandurile de masa ale companiilor JOHNSON & JOHNSON, SODALIS, ANTONIO PUIG, CHURCH & DWIGHT si EDGEWELL si brandurile de lux LA PRAIRE, CAROLINA HERERRA, PACO RABANNE, JEAN PAUL GAULTIER. SARANTIS ROMANIA distribuie, de asemenea, produse pentru ingrijirea Sanatatii, cum ar fi NEUTROGENA, LISTERINE, JOHNSON’S BABY, COMPEED etc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Platinum Business & Convention Center,
Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 172-176, Cladirea B, Etaj 2,
Spatiul B2, Sector 1, Bucuresti

Apa, laurilsulfat de sodiu, laurilsulfat de sodiu, clorura de sodiu, parfum, acid citric, cocamidopropil betaina, EDTA disodic, clorura de magneziu, azotat de magneziu, sulfat de sodiu, acid benzoic, metilcloroizotiazolinona, metilizotiazotiazolinona, metilizotiazopropilenil limonat, butizolpropilenil limonat , Linalool, CI 15985.