Sendo

Sendo Gentle Use Balsam leave-in pentru uz zilnic

150 ml
34,90 lei 232,67 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Balsamul este alegerea ideala pentru cei care doresc produse delicate, ideale pentru uzul zilnic, fara a agresa parul.Balsamul fara clatire are un efect de hidratare a parului, fara a-l incarca.Recomandat pentru parul fin. Ideal si pentru copiii de peste 3 ani.

Instructiuni de utilizare:

Se pulverizeaza pe parul umed, apoi se lasa sa se usuce. Nu clatiti.

Despre producator:

Eley este o companie 100% italiana care produce produse inovatoare si functionale pentru par, fata si corp pentru piata interna si internationala. Se lucreaza cu formule naturale si sigure compuse din componente active naturale si extracte organice certificate. Intreaga productie respecta cu strictete standardele de siguranta, igiena si control cu ​​supraveghere de catre tehnicieni si consultanti care protejeaza atat lucratorii care le produc, cat si consumatorii care le folosesc. Masinile, desi sunt avansate din punct de vedere tehnologic, respecta reglementarile de mediu si procesele sunt supuse unei supravegheri continue pentru a optimiza impactul extern.

Instructiuni de depozitare:

La temperatura camerei, intr-un loc racoros si ferit de razele soarelui.

Adresa producator:

Eley SRL:Via Giuseppe di Vittorio 11 
40057 Cadriano di Granarolo dell'Emilia
Bologna - Italy

Aqua/water/eau, polysorbate 20, hydroxypropyltri- monium hydrolyzed corn starch, hydrolyzed tomato skin, camellia sinensis leaf extract, crataegus oxyacantha extract, vitis vinifera (grape) vine sap, glycerin, panthenol, cetrimonium chloride, parfum/fragrance, citric acid, sorbitol, lecithin, xanthan gum, benzyl alcohol, glyceryl laurate, phenoxyethanol, sodium benzoate, potassium sorbate.