Frosch Eco

Frosch ECO Solutie spray pentru curatat geamuri

500 ml
ECO
15,29 lei 30,58 lei/l

Livrare în 2 ore

600+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Detergentul pentru curatat geamurile si sticla Frosch bio-spirt curata geamurile, geamurile auto, oglinzile si aproape toate suprafetele netede, fara a lasa pete in urma. Cu o formula care contine alcool dovedit puternic in dizolvarea grasimilor, solutia de curatare indeparteaza grasimea, praful, fixativul pentru par si machiajul. Rezultatul este o curatenie stralucitoare, fara urme. 
In cadrul testului sau de curatare a sticlei din martie 2018 din Germania, Stiftung Warentest a confirmat ca agentul de curatare a sticlei Frosch bio-spirt nu este doar puternic, ci si prietenos cu mediul. Produsul Frosch a triumfat peste 18 produse de curatat sticla concurente, cu cel mai bun calificativ de „foarte bun”.

  • pentru sticla, suprafete netede si geamuri auto
  • castigator al testului la Stiftung Warentest – cea mai buna nota „foarte bine”
  • alcoolul elimina dungile
  • fara microplastic
  • ingrediente cultivate in Europa
  • sticla realizata 100% din plastic reciclat
     

Despre producator:
Brandul Frosch si-a dobandit expertiza de-a lungul lungii istorii a companiei producatoare, Werner & Mertz GmbH. Fondata in 1867 ca fabrica de produse din ceara in Mainz, Germania, compania s-a dezvoltat continuu in segmentele de spalatorie si curatenie si, in 1986, a creat marca Frosch. Combinatia de ingrediente naturale pe baza de ingrediente cu putere de curatare extrem de eficienta si mediu exemplar si prietenie cu pielea face ca Frosch sa fie pionierul de succes al mediului in curatare si ingrijire.
Brandul Frosch este prezent in aproape toate tarile europene. Intre timp, datorita promisiunii sale holistice de brand ecologic, brandul este foarte solicitat si in unele tari non-europene, cum ar fi Japonia, China sau Coreea de Sud.

Instructiuni de pastrare:
A se pastra la loc uscat ferit de inghet si razele soarelui

Adresa producator:
Werner & Mertz GmbH
Rheinallee 96
D-55120 Mainz, Germania
Postfach 4340