Air Wick

Air Wick Odorizant cu betisoare de rattan, magnolie si flori de cires

25 ml
22,29 lei 891,60 lei/l

Livrare în 2 ore

90+ favoritele clientului

Țara: China,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Air Wick odorizant cu betisoare de rattan, Magnolie si Flori de cires, 25 mlA se pastra in recipientul original protejat de lumina directa a soarelui intr-o zona uscata, rece si bine ventilata, departe de materiale incompatibile, de alimente si bauturi. Pastrati recipientul bine inchis si sigilat pana cand este gata de utilizare. Containerele care au fost deschise trebuie sigilate cu atentie si tinute in pozitie verticala pentru a preveni scurgerile.

Despre producator:
Lumea noastra este in continua schimbare. Prin urmare, este linistitor sa stim ca exista anumite lucruri in care putem avea intotdeauna incredere pentru a ne ajuta sa avem cea mai buna grija posibila de noi insine si de cei pe care ii iubim.

Aceasta incredere ne inspira. Suntem o familie diversa, globala, de peste 43.000 de oameni uniti printr-un singur scop pasional: o lume mai curata si mai sanatoasa pentru toti.

Suntem Reckitt. Acasa la cele mai iubite si de incredere marci de igiena, sanatate si nutritie din lume.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Iancu de Hunedoara, Nr. 48
Crystal Tower, Etaj 11
Sector 1, Bucuresti

Aqua; Parfum; Geraniol; Nerol; 2,4-dimethylcyclohex-3-ene-1-carbaldehyde; Alpha-Methyl-Beta-Ionone; Dimethyl Heptenal; Delta Damascone; Alpha-Isomethyl Ionone; Methoxyhydratropaldehyde; Linalool