Terra Romana

Terra Romana Sauvignon Blanc si Feteasca Alba Vin alb sec

0,75 l
18+
55,99 lei 74,65 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Satisfacție garantată 100%

Dacă ceva nu este pe placul tău, îți vom rambursa banii, fără întrebări

Vin elegant, dar viguros, de o complexitate fermecatoare, cu un gust fin de citrice, grapefruit, agrise si pepene galben.

Instructiuni de folosire

Temperatura de consum: +6°C...+15°C

Despre producator

Un sfert de veac imbietor!

Povestea se scrie pagina cu pagina si se citeste la un pahar de vin care te intelege si care iti ofera o prietenie neconditionata. Asemeni unui vin de calitate, nu are decat ingrediente naturale: un vizionar, un cunoscator si o idee curajoasa.

Deschide cartea la primul capitol. Aici te va intampina chiar contele Guy Tyrel de Poix. El este cel care a transformat visul in realitate. Fiind un mare iubitor de vin si de viata, si-a lasat amprenta asupra tuturor insufland pasiunea sa pentru reanimarea soiurilor romanesti.

Continua sa citesti si vei face cunostinta cu Aurel Rotarescu, oenologul care a reusit sa „imblanzeasca” soiurile romanesti pentru a le conduce spre desavarsire. Si tu poti contribui la aceasta poveste cu o vizita la crama, unde vei fi intampinat chiar de omul care a creat gusturile si aromele de care te bucuri astazi.

In lectura ta, vei intalni si persoana care a contribuit inca de la inceput, prin pragmatism si daruire, la punerea in aplicare a ideilor si viselor legate de dezvoltarea Serve. Mihaela Tyrel de Poix, CEO si sotia lui Guy, este cea care a inceput Serve alaturi de Guy si duce mai departe dragostea pentru vin a contelui dezvaluind-o pahar cu pahar.

Conditii de depozitare

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Comuna Ceptura 125 C
Prahova, Romania

Struguri proveniti din urmatoarele soiuri: Sauvignon Blanc 80% Feteasca Alba 20%

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.