Smileat

Smileat ECO Cereale fara gluten cu quinoa, +4 luni

200 g
ECO
17,49 lei 87,45 lei/kg

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Țara: Spania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cerealele fara gluten bio cu quinoa, +4 luni de la Smileat sunt un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.

Daca vrei sa ii oferi micutului tau o alimentatie echilibrata si naturala, acest terci delicios, bine structurat la nivel de ingrediente, hranitor si 100% ecologic, este fara indoiala optiunea perfecta pentru ca el sa devina un copil puternic si sa inceapa diversificarea in mod sanatos.

Produsul este ambalat intr-un format inovator cu fereastra transparenta pentru a se vedea textura amestecului. Este foarte practic in acelasi timp deoarece este prevazut cu un sistem usor de deschidere si inchidere.
Acest produs poate fi consumat incepand cu varsta de 4 luni deoarece nu contine gluten.

Acest terci organic are o compozitie simpla si transparenta, continand doar amestec de cereale si vitamina B1, produs prin care Smileat propune un amestec de cereale variat si echilibrat, cu scopul de a oferi un aliment hranitor, sanatos si natural.

In produsele Smileat nu se adauga zahar, conservanti sau aditivi si acest lucru poate fi observat foarte usor si in cazul acestui terci a carei valoare nutritionala per 100g indica o compozitie de zaharuri de doar 0.7%, care este in mod natural oferita de cereale. 

Este esential ca bebelusii sa nu consume zahar pana la varsta de 2 ani conform recomandarilor OMS.
Bineinteles ca acest lucru depinde de parintii care pot sa le ofere copiilor obiceiuri sanatoase incepand de la o varsta frageda. 
Recomandarea nutritionistilor este sa nu adaugi zahar sau sare in alimente deoarece este mult mai sanatos pentru bebelus si el poate sa se obisnuiasca astfel cu gustul natural al acestora.

Despre producator

In spatele brandului Smileat se afla o echipa de tineri antreprenori care au dorit sa aduca o schimbare in categoria alimentelor pentru bebelusi si sa imbunatateasca radical retetele pentru cei mici.

Reusita conceptului lor este dovedita si de faptul ca intr-o perioada foarte scurta brandul a reusit sa devina unul dintre cele mai cunoscute marci de produse alimentare pentru bebelusii din Spania si acum compania se bucura de o prezenta larga la nivel european.

Produsele Smileat sunt realizate din cele mai bune ingrediente bio, continand legume din agricultura ecologica spaniola, 100% naturale, fara adaos de zahar sau sare, fara conservanti sau agenti de ingrosare, sunt ecologice si sanatoase, acesta fiind si principiul definitoriu al marcii.

Depozitare

ambiental

Adresa producator

Spania, Madrid
 

 

Faina de hrisca 30%, gris de porumb 30%, fulgi de orez, faina de quinoa 10%, faina de orez 10%, vitamina B1. (Ingrediente provenite din agricultura ecologica).

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1538 kJ/367 kCal
Grăsimi2.3 g
inclusiv acizi grași saturați0.3 g
Glucide75.2 g
din care zaharuri0.7 g
Proteine9.6 g
Sare0.04 g
Fibre3.3 g