• Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Pentru o perioadă limitată: la primele 3 comenzi ai livrare gratuită la intervale de o oră. Nu rata!

    Afișează mai multe

Morettino ECO Cafea macinata artizanala Terrae 100% Arabica

200 g
ECO
 59,99 lei 299,95 lei/kg
Categorie:
Țara: Italia,

Cafeaua boabe bio artizanala Terrae 100% Arabica Morettino este un produs de calitate superioara provenit din agricultura ecologica certificata.
Acest produs este obtinut dintr-o cafea de tip Arabica selectionata, pura si organica, care ofera un gust aromat si elegant, in care mirosurile picante tipice de cafea din Berilo Mexic se intalnesc cu notele florale rafinate ale cafelei din Peru si accentele de miere si migdale ale cafelei din Santos Brasilia.
Produsul este premiat cu medalia de aur, acordata de Institutul International de Degustare a Cafelei (IIAC).
Originea cafelei(poate varia) este din Perù Chanchamayo, Brazil Santos, Mexico Berilo. Boabele de cafea au fost prajite printr-un procedeu ecologic de intensitate medie, obtinandu-se un caracter rafinat.
 

Instructiuni de folosinta

Aceasta cafea de calitate bio este conservata intr-un ambalaj cu supapa care ajuta la mentinerea prospetimii. Se prepara in espressorul de cafea.

Despre producator

Morettino este o poveste autentica de dragoste pentru cafea nascuta in 1920 in Sicilia, in inima Mediteranei. De o suta de ani si de-a lungul a patru generatii, familia Morettino creeaza o cafea artizanala excelenta si raspandeste cultura acesteia, urmarind in mod constant menirea naturala pentru calitate. Pasiunea lui Angelo Morettino pentru cafea s-a nascut in 1920 intr-un magazin de familie vechi de condimente situat in satul istoric San Lorenzo ai Colli din Palermo. De atunci, dragostea pentru cafea a calauzit compania in cautarea excelentei, neacceptand niciodata vreun compromis cu privire la calitate si respectand secretele prelucrarii lente si artizanale. O pasiune care are radacini foarte indepartate, plina de semnificatii istorice, culturale si sociale care au caracterizat intotdeauna raspandirea culturii autentice a cafelei de calitate din Sicilia. De atunci, elementele distinctive ale lui Morettino au fost selectia atenta a materiilor prime, prelucrarea lenta si artizanala si arta de a amesteca cele mai bune origini de cafea din intreaga lume. Raspunsul de pe piata a fost semnificativ, iar calitatea selectiilor Morettino a devenit in curand un punct de referinta in cercurile burgheziei din Palermo si in primele cafenele istorice ale orasului Palermo. Morettino a sustinut intotdeauna ca inovatia trebuie sa-si aiba radacinile tocmai in traditie, astfel ca premiile internationale de prestigiu, precum numeroasele medalii de aur obtinute la degustarile internationale de cafea, premiul pentru calitate in 2015 si nominalizarea din 2016 la "Compasso d'Oro", plaseaza astazi brandul Morettino drept una dintre cele mai importante realitati de excelenta de pe scena internationala a cafelei.

Conditii de depozitare

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Adresa producatorului

A Via Prezzolini Giuseppe 105 - 90100 Palermo (PA)

0