Bio Junior

Bio Junior ECO Cereale petale cacao usoare -21% zahar

250 g
ECO
25,29 lei 101,16 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cereale pentru micul dejun cu ciocolata elvetiana, fara conservanti, fara coloranti, realizate cu ingrediente provenite din agricultura ecologica.

In ultimii ani, consumam din ce in ce mai mult zahar, care este prezent sub diferite denumiri, in majoritatea produselor procesate. Din grija pentru copii, am ales sa cream aceasta reteta cu continut redus de zaharuri, cu o aroma intensa de ciocolata. Astfel dorim sa contribuim si noi la efortul zecilor de mii de parinti ce doresc sa reduca zaharul din alimentatia familiilor. Am facut acest lucru fara a face rabat la gust, si asta se vede in preferintele micilor pofticiosi! In plus, am inlocuit zaharul de masa cu trestia de zahar, mai bogata in nutrienti.

Cerealele au un continut bogat de grau si secara. In plus, ambalajul cerealelor cuprinde diverse jocuri, care ii vor stimula imaginatia, creativitatea si grija fata de mediul inconjurator celui mic, in timp ce tu te poti ocupa in liniste de treburile casei.

Mod de intrebuintare

Serviti la micul dejun cu lapte sau iaurt.

Perfecti cu felii de fructe proaspete pentru o doza de energie matinala.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat.

Despre producator

Bio Junior este prima marca romaneasca de produse certificate ecologic si destinate copiilor peste 3 ani.  Produsele sunt fabricate in unitati de productie cu traditie in Europa – garantat fara coloranti si conservanti, cu ingrediente integrale, ce pastreaza toti nutrientii benefici unui organism aflat in plina dezvoltare: cereale integrale bogate in fibre si vitamine din grupul B,  unt, cacao pura bogata in magneziu, ovaz, etc.

Producator

NUTRIVITA
Bd. Eroilor nr. 4,
077097, Voluntari, Ilfov
Romania

Faina de grau* si secara* (64,5%), zahar*, sirop de grau*, cacao* pudra degresata 7%, pudra de ciocolata* calda elvetiana 2,3% (cacao* pudra, zahar de trestie*, vanilie* pudra), miere*, ulei de floarea soarelui* sare. soia, migdale, caju, alune de padure, nuci pecan si susan. *Ingredientele provenite din agricultura ecologica. Produs certificat ecologic de Ecocert (RO-ECO-007).

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1638 kJ/387 kCal
Grăsimi2.4 g
inclusiv acizi grași saturați0.9 g
Glucide78 g
din care zaharuri25 g
Proteine9.2 g
Sare0.61 g
Fibre8.4 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Poate conține urme de:
Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.