Purina One

Purina One Mini Controlul Greutatii Hrana uscata caini cu curcan si orez

0,8 kg
20,99 lei 26,24 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cainele tau de talie mica are nevoi nutritionale specifice. De aceea, expertii Purina au creat hrana Purina ONE Mini pentru cainii de talie mica. Hrana specializata si avansata contine o combinatie de bulete crocante si bulete cu o textura mai moale* special concepute pentru cavitatea bucala de dimensiuni mici a cainelui. Acum ii poti oferi cainelui tau retete gustoase, create special pentru nevoile sale nutritionale. incearca gama Purina ONE Mini pentru a observa rezultate vizibile asupra bunastarii cainelui tau. In cazul folosirii PURINA ONE MINI pentru prima data, recomandam schimbarea treptata prin amestecarea unei cantitati tot mai mari de PURINA ONE MINI cu alimentele curente ale cainelui, pe o perioada de 7 zile, pentru a permite sistemului digestiv sa se adapteze la schimbare.


Despre producator:

De peste 90 de ani, ne-am ghidat de convingerea ca animalele de companie si oamenii sunt mai bine impreuna.
Motivul pentru care suntem atat de investiti in calitatea hranei noastre este ca ne iubim animalele de companie la fel de mult ca tine. Veti gasi animale de companie in casele noastre, in birourile noastre stand pe langa noi.
Pasiunea noastra pentru animalele de companie depaseste promovarea alimentatiei si construirea de parteneriate in lumea bunastarii acestora, cresterea gradului de constientizare cu privire la ceea ce animalele de companie au cu adevarat nevoie. La urma urmei, am vazut direct cat de puternica poate fi legatura cu un animal de companie si multe moduri unice prin care ele ne pot intari familiile si ne pot apropia comunitatile.
Pentru ca ne dorim angajati dedicati si pasionati in echipa noastra, ne asiguram ca Purina este un loc minunat de lucru. Iti poti da seama din momentul in care intri pe usa ca lumea noastra se invarte in jurul animalelor de companie, fie ca vezi arta de pe pereti sau numerosii caini si pisici pe care angajatii ii aduc la serviciu in fiecare zi.
Incercarea noastra de a promova nutritia animalelor de companie si de a efectua cercetari de varf in industrie privind bunastarea animalelor de companie ne impinge compania sa faca mai multe an de an. Lucram din greu pentru animalele dvs. de companie in fiecare zi si ne place sa facem asta.

Instructiuni de depozitare:
la temperatura camerei, ferit de razele soarelui

Adresa producator:
801 Chouteau Avenue
St.Louis Missouri
Statele Unite ale Americii

Compozitie: Proteina de pui deshidratata, grau, porumb, curcan (14%), pulpa de sfecla deshidratata, fibre vegetale, orez (4%), digest, faina de soia, grasime animala, gluten, glicerol, substante minerale, crupe de porumb, propilenglicol, faina din malt, ulei de peste..Aditivi nutritionali:
IU/kg: Vit A: 30 000, Vitamina D3: 977, Vit E: 550 mg/kg: Vit C: 210, Sulfat de fier monohidrat: 228, Iodat de calciu anhidru: 2,9, Sulfat de cupru pentahidrat: 45, Sulfat de mangan monohidrat: 109, Sulfat de zinc monohidrat: 386, Selenit de sodiu: 0,26

Constituenti analitici: Proteine: 27,0 % Grasime: 10,0 % Cenusa: 8,5 % Fibre: 2,5 %