Sano

Sano Anti Kalk Detartrant pentru masina de spalat

500 ml
12,99 lei 25,98 lei/l

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Indeparteaza in intregime depunerile de calcar acumulate pe elementele de incalzire, articulatii, cuva, conducte, componente din plastic, cauciuc si de pe celelalte accesorii predispuse depunerilor de calcar.
Folosit lunar, produsul asigura o intretinere periodica si economica a masinii de spalat, ii prelungeste durata de viata,imbunatateste procesul spalarii si previne coroziunea. Imbunatateste procedeul spalarii si aduce economii de energie, prin pastrarea curata a elementelor de incalzire ale masinii.

Potrivit de asemenea pentru masinile de spalat vesela. Turnati intreg continutul sticlei in compartimentul de detergent al masinii de spalat. Activati cel mai scurt ciclu de spalare. Nu este necesara o clatire ulterioara. Masina de spalat poate fi folosita imediat dupa ce procedeul de spalare s-a terminat. Inainte de utilizare cititi cu atentie eticheta. Deschideti cu grija capacul de siguranta.  Nu amestecati cu alti detergenti.

Despre producator:
Gama de produse Sano trebuie sa faca parte din arsenalul de curatenie al casei tale. Ele pastreaza casa ingrijita si ferita de bacterii si microbi datorita ingredientelor de calitate si potrivite pentru fiecare tip de suprafata.
Produsele Sano ofera o plaja extinsa pentru casa, precum: articole de curatare a mobilei si a covoarelor pentru a le pastra luciul si de a le proteja impotriva uzurii timpului. De asemenea, Sano ofera produse de curatare pentru gresie si parchet, astfel incat locuinta ta va avea un iz de prospetime si un aspect de casa noua.
Totodata, gama de produse Sano ofera detergenti de rufe si balsam pentru haine imaculate cu mirosuri puternice de primavara, flori si fructe. Detergentii lichizi sunt potriviti pentru orice tip de vestimentatie si se dizvolta usor. Detergentii de tip pudra curata foarte bine hainele, in special pe cele albe, iar pretul acestora este mai mic.
Detergentii de rufe sub forma de capsula ofera rezultate eficiente si nu necesita utilizarea altor articole de curatare.
Produsele Sano pentru mentenanta si curatenia bucatariei sunt potrivite atat pentru piesele de mobilier, pentru vase, cat si pentru petele vechi de grasime ale aragazului.
O solutie pentru curatarea calcarului pentru instalatiile sanitare de baie si bucatarie poate fi potrivita si pentru faianta din aceste doua incaperi datorita formulei puternice si versatile.
In plus, produsele Sano nu doar ajuta la curatarea camerelor, ci impiedica aparitia insectelor prin solutiile special concepute sub forma de pastile sau spray care actioneaza pentru combaterea daunatorilor.
Sano pune la dispozitie si accesorii pentru curatenia casei precum: lavete, manusi, bureti sau saci de vidat si depozitare, cat si saci menajeri pentru cosurile de gunoi.
Incearca produsele de calitate Sano si alege articolele potrivite pentru o locuinta curata si primitoare in orice moment al zilei!

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:

Blvd. Biruintei nr. 362

Pantelimon / Ilfov

<5% surfactanti neionici si parfum.