Azuga

Azuga bere nefiltrata din grau Weisbier

500 ml
18+
10,49 lei 20,98 lei/l

Livrare în 2 ore

90+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Țara: România,
Știai că?
Alege din peste 400 de produse pe bază de plante

Răsfață-te cu cea mai largă gamă de produse pe bază de plante. Plantele fac legea!

Azuga Weissbier este o bere cu grau, nefiltrata, tipica regiunii germane Bavaria. Contine malt din grau si drojdie specifica, cu note predominante de fructe si condimente. Este normal sa prezinte depuneri, ele fac parte din profilul berii si dau acestei beri gustul de viata buna.

Despre producator

Povestea Azuga incepe tocmai in 1870, odata cu ridicarea fabricii pe domeniile regale de la Azuga, sub indrumarea lui Grundt Radulescu, un maestru berar de origine germana.

De atunci, a trecut prin multe: o monarhie, doua razboaie mondiale, perioada comunista, urmata apoi de anii plini de speranta de dupa revolutie. Azuga si-a croit drumul prin tumultul vremurilor si a crescut alaturi de romani.

In 2017 a fost fabricata Azuga Nepasteurizata, produsa in Germania, la o berarie artizanala cu istorie de peste 150 de ani. In 2021, a venit momentul ca Azuga sa se intoarca in tara, pentru a fi produsa cu maiestrie intr-o berarie locala. In inima Clujului, in fabrica Barlog, Azuga pastreaza reteta germana a berii Marzen si este o bere nepasteurizata.

Conditii de depozitare

4 °C  - 30 °C

apa, malt, hamei

Alergeni

Cereale care contin gluten
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.