Klok

Klok ECO Detergent pudra pentru rufe colorate

1,17 kg
ECO
50,49 lei 43,15 lei/kg

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

Țara: Olanda,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Detergent pudra pentru rufe colorate  – 1,17 kg – 18 spalari – Destinat spalarii rufelor colorate, protejeaza culorile – Bland cu pielea si ecologic, 0% parfum, 0% coloranti. 
Acest produs este recomandat de asociatia Asthma Allergy Nordic si indeplineste cerintele etichetei UE ecologice (EU Ecolabel). 
Klok inseamna produse de cea mai buna calitate, care tin cont de mediul inconjurator si reduc riscurile de probleme ale pielii.

Despre producator:
Detergenti ecologici si prietenosi cu pielea de la Klok. De mai bine de 100 de ani, Klok reprezinta agentii de spalat si curatare ecologici de inalta calitate din Tarile de Jos. Gama nu este doar ecologica, ci si prietenoasa cu pielea. Retetelor nu au fost adaugate parfumuri sau coloranti, ceea ce inseamna ca riscul unei reactii alergice este foarte limitat. Cu produsele de curatare ecologice de la Klok, mediul si pielea sunt respectate in mod optim. Aceasta combinatie face Klok unic. De exemplu, aruncati o privire la detergentul nostru ecologic , detergentul nostru organic unic si praful nostru de spalat ecologic pentru imbracaminte cu ochi pentru mediu. Produsele Klock pot fi gasite in majoritatea supermarketurilor, dar puteti comanda si din gama noastra online in magazinul nostru web. Prin urmare, spala-te astazi cu formula noastra unica fara parfum si coloranti pentru un rezultat stralucitor si pentru o piele si un mediu de viata sanatos.


 

Instructiuni de utilizare:
Spalati-va bine pe maini dupa utilizare. 
Purtati echipament de protectie a ochilor si a fetei.
iN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clatiti cu atentie cu apa, timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti.
Daca iritarea ochilor persista: Consultati medicul.
Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului.
Spalare ecologica

  • Sortati rufele (in functie de culoare, de gradul de murdarire, de tipul materialului)
  • Spalati doar atunci cand masina de spalat este plina
  • Dozati in functie de gradul de murdarie si de duritatea apei
  • Utilizati cea mai mica temperatura recomandata.

Spalati intotdeauna lenjeriile folosite la 60 ºC daca sunteti alergici la acarieni. in caz de boli infectioase, cresteti temperatura de spalare la 60 de grade. Purtati intotdeauna manusi cand spalati de mana. Respectarea indicatiilor de dozare corespunzatoare acestui produs care poarta eticheta ecologica a UE va va ajuta sa reduceti poluarea apei, producerea de deseuri si consumul de energie.

Instructiuni de depozitare:
A se pastra in loc uscat si rece

Adresa producator:
Senzora B.V.
Postbus 104, 7400 AC Deventer
Olanda

Detergentul pudra pentru rufe colorate Klok contine, printre altele, urmatoarele ingrediente: 15-30 % zeoliti; 5-15 % agent tensioactiv anionic; <5 % agent tensioactiv neionic, sapun, fosfonati. Contine: Enzime

Ingrediente: Sulfat de sodiu, zeolit, carbonat de sodiu, sulfat alchil de sodiu C12-14, acid citric, etoxilat de alcool lipidic, bicarbonat de sodiu, acizi grasi, saruri de sodiu, guma de celuloza, sare tetrasodica acidului iminodisuccinic, copolimeri de polietilena/poliester, tetrasodiu etidronat, pirolidona de vinil/vinilimidazol, enzima proteolitica, lipaza, manaza, amilaza, celulaza.