MIZO

MIZO Lapte UHT fara lactoza 1.5%

1 l
8,69 lei 8,69 lei/l

Livrare în 2 ore

70+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Lapte de vaca semidegresat, omogenizat, ultrapasteurizat (UHT), fara lactoza. Ingrediente: lapte de vaca, lactaza. Nu contine lapte praf.

Uita de intoleranta la lactoza si bucura-te de gustul laptelui. Laptele fără lactoză nu se face prin eliminarea vreunei componente, ci prin adăugarea uneia. Lactaza este o enzimă care separă glucoza și galactoza, iar astfel organismul nu mai trebuie să apeleze la propriile resurse de lactază pentru a digera laptele. Laptele are un gust usor dulceag, iar din puct de vedere nutritional isi pastreaza toate mineralele, vitaminele, proteinele si grasimile precum laptele cu lactoză.

Despre producator:

Sole Mizo Romania SRL a fost infiintata in data de 23 octombrie 2008 si este firma fiica a Sole Mizo Zrt Ungaria parte din grupul Bonafarm. Cu 2 centre logistice in Timisoara si Bucuresti produsele Sole sunt distribuite la nivel national in toate orasele importante ale tarii. Sole Mizo Romania este din 2008 unicul distribuitor in Romania al produselor lactate Sole, produse fabricate de catre firma mama Sole Mizo ZRT - cel mai mare procesator de produse lactate din Ungaria,apartinand grupului de firme BONAFARM.

Compania acorda o atentie deosebita realizarii si mentinerii celei mai bune calitati a produselor, urmarind in permanenta factorii care o influenteaza :
- calitate excelenta a materiei prime procesate
- folosirea tehnologiilor avansate si utilajelor performante
- forta de munca specializata

Produsele companiei distribuite de catre Sole Mizo Romania reprezinta baza unei nutritii sanatoase si au un raport calitate-pret foarte atractiv. Compania fiind procupata in permanenta de adaptarea produselor din portofoliu in functie de cerintele clientilor.

Conditii de pastrare: 

Dupa deschidere se va pastra la rece 2-4°C si se poate consuma inca 3 zile.

Adresa producatorului:

Szeged, 6728 Ungaria

lapte de vaca, lactaza.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică186 kJ/44 kCal
Grăsimi1 g
inclusiv acizi grași saturați1 g
Glucide4 g
din care zaharuri4 g
Proteine3 g
Sare0 g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.