Mazare Mangetout

250 g
25,99 lei 103,96 lei/kg

Livrare în 2 ore

400+ favoritele clientului

Țara: Zimbabwe,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

La fel ca mazarea de zahar, mazarea imperiala sau mangetout se numara printre soiurile in care se consuma pastaile intregi, acestea fiind mult mai plate. Pastaile sale sunt de un verde stralucitor si inchis, de aproximativ 4-6 cm lungime. Este populara in tarile asiatice, in special in bucataria chineza.

Utilizare:
Mangetout poate fi consumat crud, dar pentru gustul mai putin dulce este recomandat sa fie gatit.Se foloseste la prepararea de supe si garnituri, servite cu orez, paste sau salate. De asemenea, este utilizat pe scara larga in preparatele reci si o combinatie comuna este mazarea cu morcovi sau boabe de porumb dulce.

Sfat: Pregateste cu noi pastele cu mazare imperiala, rosii si busuioc.

Fierbe pastele in apa clocotita cu sare. Prajiti pastaile de mazare spalate intr-o oala la foc mic pentru aproximativ 15 minute, adaugati sare si piper. Intre timp, prajim usturoiul feliat in ulei de masline si adaugam rosiile cherry. Prajiti fileuri de curcan pana devin aurii intr-o tigaie incinsa, adaugati sare si piper. Odata ce pastele sunt fierte, adaugati la ele untul si smantana, amestecati bine. Serviti totul impreuna cu frunze proaspete de busuioc.

Va dorim pofta buna.

Depozitare:
Mazarea proaspata are o perioada de valabilitate foarte scurta, asa ca trebuie sa o consumati cat mai repede.