Campisi Citrus
Campisi Citrus ECO Lamaie stoarsa
1 kgLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Lamaie stoarsa Bio, 100% lamaie PGI Siracusa din cultura ecologica certificata.
Produs nascut pe versantii Etnei, la cativa metri de mare, intr-o zona de basm, ne aduce cu sine savoarea si parfumul Siciliei.
Soiul este denumit “Femminello”. Conform traditiei, denumirea vine de la cuvantul italienesc “femmina”, pentru ca este un soi foarte roditor, recunoscut pentru pentru fertilitatea plantei, cu trei infloriri anuale, din care se dezvolta lamaia Primofiore, Bianchetto si Verdello.
Se remarca prin gust si parfum intens, cat si printr-un continut ridicat de acid citric. Bogata in vitamina C si antoxidanti, lamaia ajuta la mentinerea unui stil de viata sanatos.
Printre beneficiile pe care ni le aduce consumul de lamaie, se numara:
• Pierderea in greutate
• Imbunatatirea sistemul imunitar datorita continutului de vitamina C
• Efect anti-imbatranire datorita antoxidantilor naturali
• Curatarea organismului datorita calciului si potasiului care previn retentia de apa si stimuleaza activitatea rinichilor
• Echilibrarea pH-ului;
• Controlul presiunii sangvine
• Protejarea inimii datorita vitaminei C si nutrientilor care imbunatatesc elasticitatea venelor si arterelor;
• Imbunatatirea digestiei
Despre producator
Campisi Citrus - O companie italiana, cu o traditie in cultivarea citricelor, de peste 40 ani (patru generatii). De la pepiniera certificata pana la transformare si ambalare, compania detine fiecare pas al productiei.
Campisi Citrus este singura companie siciliana, de citrice, care opereaza pe un lant de aprovizionare inchis atat pentru produse organice, cat si pentru cele conventionale.
Citrice Campisi reprezinta punctul final de productie cu transformarea produselor proaspete in sucuri presate la rece, uleiuri esentiale, felii si rondele, pulpa si coaja.
Compania Ugatti, reprezinta oficial Campisi Citrus in Romania.
Trasabilitate. Sistemul de calitate, securitate si control bazat pe monitorizarea constanta a calitatii fructelor, din livada pana la livrare, garanteaza asupra calitatii produsului oferit, pe tot traseul sau, pana la consumatorul final.
Traditie. Lamaile si portocalele sunt culese manual, conform traditiei. Mai mult, transportul din livada la fabrica din apropiere are loc in lazi de plastic pentru a pastra intacte proprietatile organoleptice ale cojii.
Transformare. Citricele sunt culese manual si trimise imediat spre ambalare si distributie pentru a garanta prospetimea produselor finale. Combinatia dintre un sistem bland de procesare si congelarea naturala pastreaza parfumul si proprietatile naturale ale citricelor noastre.
Conditii de depozitare
Produsul se livreaza congelat, se pastreaza / depoziteaza la -18°C.
Produsul necesita decongelare inainte de a se consuma.
Decongelarea se efectueaza in frigider sau la temperatura camerei. Dupa decongelare, a se pastra maxim 6 zile la frigider (0/+ 6°C) sau maxim 6 ore la temperatura camerei.
A nu se recongela dupa decongelare.
Adresa producatorului
Via Adda 9, Siracusa (SR) 96100, Italia.
Lamaie stoarsa IGP Siracusa din cultura ecologica 100%.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 25 kJ/6 kCal |
Grăsimi | g |
inclusiv acizi grași saturați | g |
Glucide | 1.4 g |
din care zaharuri | 1.4 g |
Proteine | 0.2 g |
Sare | 0.01 g |
Fibre | g |