Mennen

Mennen Speed Stick Power of Nature Avalanche Deodorant gel pentru barbati

85 g
24,99 lei 294,00 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: SUA,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Fii indraznet si traieste viata la maximum, stiind ca esti protejat de deodorantul gel antiperspirant pentru barbati Mennen Speed Stick Avalanche.

Acest deodorant antiperspirant pentru barbati are o formula care ofera protectie impotriva transpiratiei si mirosurilor pana la 48 de ore.

Cu un parfum proaspat inspirat de puterea naturii, acest deodorant antiperspirant pentru barbati te va face sa mirosi minunat pe parcursul intregii zile.

 Beneficii:
 - Parfum proaspat, intens
 - Antitranspirant 48h* 
 *protectia impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute poate dura pana la 48H

Despre producator:


Compania noastra, dedicata cresterii inovatoare si durabile, incearca sa proiecteze un viitor mai sanatos pentru toti oamenii, dar si pentru planeta, bazandu-se pe stiinta, dar si pe creativitate. In fiecare zi, milioane de oameni au incredere in produsele noastre pentru a se ingriji pe ei insisi si pe cei pe care ii iubesc. Brandurile Colgate-Palmolive sunt folosite de-a lungul generatiilor, de la cei mai tineri, pana la cei mai in varsta. Angajamentul Colgate-Palmolive este de a face ingrijirea orala, ingrijirea personala si pe cea a casei accesibile tuturor si de a pune la dispozitia oamenilor noutatile tehnologice din aceste domenii.

Instructiuni de depozitare:
A se pastra numai in recipientul original. A se pastra intr-un loc uscat, racoros si bine ventilat.

Adresa producator:
Str. Gara Herastrau nr. 4C, Green Court Bucharest, Cladirea B, Etaj 2, Sector 2, Bucuresti.

0

Aqua, Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex GLY, Cyclomethicone, 7.9% Alcohol Denat., Tripropylene Glycol, Dimethicone, Propylene Glycol, Phenyl Trimethicone, Parfum, Peg/PPG-18/18 Dimethicone, Geraniol, Limonene, Linalool