• Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă cadou de 110 lei pentru o masă italienească ca la carte & livrare gratuită la prima comandă! Nu rata!

    Afișează mai multe

ZUZU Lapte semidegresat 1.5%, 1L 

Despre producator

Zuzu, alegerea nr. 1 a consumatorilor din Romania*, este si una dintre cele mai iubite marci romanesti de lactate. Zuzu se mentine liderul pietei de lapte de aproape un deceniu.

Zuzu a fost lansat la inceputul anului 2006 si a fost pozitionat ca un brand neconventional si original, mizand pe o personalitate distincta si carismatica, intr-o piata dominata la acel moment de branduri cu o comunicare exclusiv rationala.

Zuzu a ramas un spirit tanar, ludic, inteligent, activ si modern, dar mai ales a continuat sa inoveze, sa-si diversifice portofoliul, sa comunice cu consumatorii in stilul sau creativ si original si sa cucereasca noi segmente de piata.

Zuzu si-a imbunatatit constant identitatea vizuala si a inovat an de an, atat in portofoliul de produse, cat si in materie de ambalaje.

Ne dorim sa oferim produse gustoase, sanatoase si inovatoare, pe placul tuturor celor care cauta zi de zi ceva bun la rafturile din magazine. De aceea, cream mereu branduri si produse noi, cat mai diverse, uneori unice pe piata, intotdeauna din lapte bun si proaspat.

Conditii de depozitare

A se consuma ca atare.
A se pastra intre 2-8°C

Adresa producatorului

Albalact localitatea Oiejdea, comuna Galda de Jos, Judetul Alba, DN1 Km 392+600