Sanytol

Sanytol Servetele umede dezinfectante

36 buc
16,49 lei 0,46 lei/buc

Livrare în 2 ore

20+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Spania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Distruge bacterii, ciuperci, virusuri testate.

Folosirea unui dezinfectant pentru curatare este singurul mod de a impiedica cu eficacitate proliferarea bacteriilor, fungilor si virusilor. Sanytol servetele umede pentru multisuprafete, fara clor, garanteaza o igiena perfecta si distruge micro-organismele.

Timpul de actiune:
5 min eficacitate bactericida impotriva Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa si Salmonella enterica conform standardului EN13697 si EN1276. 15 min eficacitate fungicida impotriva Candida albicans si Aspergillus brasiliensis conform standardului EN13697 si EN1650. 5 min eficacitate impotriva Virusul Herpes Simplex tipul 1 si virusului gripal A H1N1 conform standardului EN 14476. Lasati sa actioneze timp de 15 minute (tripla actiune) si stergeti cu o carpa curata.

Eficacitatea sa este probata si controlata de un laborator autorizat. Testat dermatologic. Acest produs este aprobat de Ministerul Sanatatii.

Indicatii de utilizare: Prin stergere. Ca atare (suprafetele sunt sterse cu servetelele gata pregatite pentru utilizare). Lasati sa actioneze pana se usuca.