Sanytol

Sanytol Dezinfectant universal pardoseli si suprafete lamaie

1 l
18,99 lei 18,99 lei/l

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: Spania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Distruge bacterii, ciuperci, virusuri testate.

Folosirea unui dezinfectant pentru curatare este singurul mod de a impiedica cu eficacitate proliferarea bacteriilor, fungilor si virusilor. Sanytol dezinfectant pardoseli si suprafete lamaie si frunze de maslin, fara clor, garanteaza o igiena perfecta si distruge micro-organismele.

Timpul de actiune:
5 min eficacitate bactericida impotriva Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Escherichia coli si Pseudomonas aeruginosa si 15 min Eficacitate fungicida impotriva Candida albicans si Aspergillus niger conform standardului EN13697. 5 min eficacitate impotriva virusul gripal A (H1N1) si Herpes simplex tipul 1 conform standardului EN14476.
Eficacitatea sa este testata si monitorizata de un laborator autorizat. Acest produs este aprobat de Ministerul Sanatatii.

*Acest produs are o tripla actiune:
Bactericida (5 mn) si fungicida (15 mn) conform standardului EN 13697, virucida conform standardului 14476 pentru virusul Herpes Simplex (5 mn) şi Influenza A virus H1N1 (5 mn).
Acest produs este aprobat de Ministerul Sanatatii.

Indicatii de utilizare:
Pentru curatare si dezinfectare: Uz direct: Prin stergere, concentratia 100%. Lasati produsul sa actioneze si apoi clatiti cu apa.

Pentru tripla actiune, lasati sa actioneze timp de 15 minute.

Pentru curatare: Turnati 2 capace (70 ml) in 4 l de apa.

Aria de aplicare:
Acest produs este folosit pentru a curata depunerile de calcar si a dezinfecta diferitele suprafete din casa. Acest produs curata si dezinfecteaza.