Pedigree

Pedigree Biscrok Original Hrana complementara pentru caini adulti

500 g
13,29 lei 26,58 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cainii adora sa rontaie – recompensele Biscrok sunt biscuiti deliciosi si crocanti, copti pana la perfectiune, pentru a oferi delicii crocante, pe care cainii pur si simplu le iubesc. Este o optiune excelenta pentru gustari fantastice.
 Traindu-si viata din plin, cainii ne ajuta sa apreciem bucuriile simple ale vietii de zi cu zi. Recompensele oferite animalelor de companie sub forma de rasplata, pentru a intari relatia, pentru a-i antrena sau doar pentru a ne juca, sunt mici moduri de a aprecia bucuria pe care ne-o ofera. Cu ajutorul nutritionistilor si medicilor veterinari de la Centrul Waltham pentru Nutritia Animalelor de Companie, Pedigree a creat o gama variata de recompense delicioase pentru caini. Acestea au diferite forme, dimensiuni si texturi. Toate au menirea de a mentine exuberanta cainilor, pe care o iubim atat de mult.1. Biscuiti crocanti si gustosi, copti pana la perfectiune, pentru a oferi delicii crocante, pe care cainii pur si simplu le iubesc.
 2. Hrana complementara pentru animale de companie, dezvoltata de nutritionistii si medicii veterinari de la Centrul Waltham pentru Nutritia Animalelor de Companie.
 3. Omega 3 ajuta cainii sa ramana in forma pentru o viata sanatoasa, vitaminele contribuie la mentinerea sistemului natural de imunitate, iar mineralele, inclusiv calciul, le asigura oase puternice.
 4. Recompense delicioase pentru caini, fara culori sau arome artificiale.
 5. Disponibile in trei variante delicioase: Biscrok Original si Gravy Bones (oase suculente), fiecare cu arome gustoase.

Despre producator:

Mars, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata internationala, este o afacere de familie, ghidata de urmatoarele 5 principii: calitate, responsabilitate, reciprocitate, eficacitate si libertate.Compania a fost inceputa de Frank C. Mars chiar in bucataria sa din Tacoma, Washington, iar in prezent este detinuta de nepotii acestuia si are 130.0000 de angajati in peste 80 de tari.

Astazi, compania opereaza patru segmente de afaceri: Petcare, Food, Mars Wrigley si Mars Edge. Mars are grija cu mandrie de jumatate din animalele de companie din lume prin intermediul planurilor sale de nutritie, sanatate si servicii. Printre brandurile lor globale de Petcare putem enumera: PEDIGREE, Waltham Center for Pet Nutrition, WHISKAS, ROYAL CANIN, AniCura, WISDOM PANEL si VCA. Astazi, produsele emblematice marca Mars Wrigley, precum M&M’S, SNICKERS, ORBIT, EXTRA si Skittles sunt delectate in peste 180 de tari. Mars Food are 13 marci produse in intreaga lume si disponibile in peste 30 de tari, printre care BEN’S ORIGINAL, MASTERFOODS, SEEDS OF CHANGE, TASTY BITE and DOLMIO. Mars Edge, a fost creat pentru a ajuta la imbunatatirea sanatatii umane, prin combinarea alimentelor pe care ti le doresti cu nutritia de care ai nevoie. In parteneriat cu institutii de cercetare de top din intreaga lume, programul de cercetare a flavanolului de cacao Mars Edge exista pentru a avansa intelegerea stiintifica a flavanolului de cacao si a potentialelor beneficii pentru sanatate. 

Conditii de pastrare:

A se pastra inchis, la loc uscat si racoros.

0

Cereale, Carne si derivate de origine animala (inclusiv 1% pui in biscuitele alb, 1% vita in biscuitele maron si 1% miel in biscuitele rosu), Uleiuri si grasimi, Derivate de originale vegetala, Minerale, Seminte, Diverse zaharuri, Ierburi. Constituenti analitici (%): Proteina: 14,0, Continut de grasimi: 8,0, Materie anorganica: 6,0, Fibre brute: 2,0, Calciu: 1,0, Acizi grasi omega-3: 570 mg/kg, Valoare energetica: 353 kcal/100 g,