• Descoperă catalogul nostru de Crăciun!🎄
    Aici vei găsi toată inspirația de care ai nevoie în perioada sărbătorilor.
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 4 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Livrare

Coș

Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă

Ingrediente pentru aripioarele de pui

  • 2 linguri de oțet balsamic
  • 1 linguriță de boia dulce
  • Făină pentru rulare
  • Ulei vegetal pentru prăjire
  • Puțină sare
  • Puțin piper
  • 750g de aripi de pui

Ingrediente pentru sosul Teriyaki

  • 200ml sos de soia
  • 110g zahăr brun
  • 1 lingură coriandru boabe
  • 1 lingură susan
  • 130g măr ras mărunt

Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.

Preparare

  • 1Tăiem aripioarele de pui la încheietură și lăsăm restul.
  • 2Amestecăm într-un vas oțetul balsamic, paprica dulce, sarea și piperul, adăugăm aripioarele pregătite, amestecăm și lăsăm deoparte.
  • 3Turnăm într-o cratiță ulei din abundență și lăsăm să se încingă până la 160°C.
  • 4Dăm aripioarele prin făină albă și scuturăm excesul de făină. Le prăjim în baie de ulei până când se rumenesc, timp de aproximativ 15 minute. Scoatem aripioarele prăjite din ulei și le punem pe un șervețel de bucătărie ca să se scurgă.

Prepararea sosului Teriyaki

  • 1Punem într-o tigaie sosul de soia cu 100 ml de apă și zahăr și lăsăm să fiarbă până când ajunge la jumătate din volumul inițial. Luăm de pe foc și adăugăm mărul ras.
  • 2Prăjim ușor semințele de susan într-o tigaie fără ulei și le amestecăm cu coriandrul mărunțit, într-un castron. Aripioarele de pui prăjite le dăm mai întâi prin sosul Teriyaki, apoi prin semințele de susan cu coriandru.
Sezamo

Ingrediente pentru aripioarele de pui

Ingrediente pentru sosul Teriyaki