Sheba

Sheba wet food for junior cats, mixed selection in sauce

340 g
RON 16.79 RON 49.38 /kg

Delivery within 3 hours

20+ customers have in favorites

Country: according to the current offer
please contact customer support for the exact information
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Retete simple si oneste de hrana pentru puii de pisica, care sustin o crestere sanatoasa pentru cel mai nou prieten felin al tau. Special formulate pentru pisicutele in crestere, pentru a sustine sistemul imunitar, oasele puternice si muschii in crestere. Disponibile in pungi practice de hrana pentru pisici de 85 g.

La SHEBA(R), pregatim de peste 40 de ani hrana pentru pisici delicioasa si de inalta calitate, fara substante daunatoare. Aceste preparate gustoase si luxoase, preferate de pisici, cu o varietate extinsa de formate, gusturi si texturi, vor incanta simturile pisicii tale in fiecare zi. Un meniu atat de variat va oferi cu siguranta momente irezistibile de conexiune zilnica intre tine si pisica ta.
Producție: MARS ROMANIA SRL Strada Aviator Popisteanu,nr 54A,Expo Business Park, cladirea1,etaj 5,Bucuresti, Sector 1, Cod Postal 012095 A se depozita la temperaturi cuprinse intre 2°- 38°C.A se pastra inchis, la loc uscat si racoros. Un pui de pisica <= 3 luni necesita 2½ - 3 pliculete zilnic, un pui de pisica de 4-5 luni necesita 3½ - 4 pliculete zilnic, un pui de pisica de 6-12 luni necesita 4 - 4½ pliculete zilnic. 1 plic poate fi inlocuit cu 18 - 21 g de hrana uscata. Tineti cont de caloriile care provin din gustari. Ajustati cantitatea de hrana in functie de nevoile pisoiului dvs. Cum? Vizitati website-ul nostru. Oferiti apa proaspata. A se servi la temperatura camerei, surplusul de hrana poate fi refrigerat pana la 2 zile