• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Advent

La Sezamo, credem că magia sărbătorilor începe cu micile surprize zilnice și cu darurile alese cu grijă pentru cei dragi. Lasă-te inspirat(ă) de calendarele noastre Advent și transformă fiecare zi din decembrie într-o sărbătoare a anticipării și bucuriei.

Ți-am pregătit și o selecție de coșuri cadou și decorațiuni de Crăciun, dacă ești nerăbdător să începi să îți faci bradul sau să-ți ornezi casa. De la ghirlande luminoase la ornamente delicate, fiecare piesă transformă casa într-un spațiu festiv. Hai să vezi mai jos selecția noastră.

Așteptarea Crăciunului se transformă într-o aventură plină de bucurie cu ajutorul calendarului Advent, devenit un simbol al anticipării și al bucuriei premergătoare sărbătorilor de iarnă.

Fie că sunt dulciuri, mici jucării, produse de frumusețe sau chiar mesaje inspiraționale, fiecare zi din decembrie devine un moment special, plin de așteptare și emoție.

În coșurile noastre cadou, vei găsi o selecție variată de delicatese, vinuri fine, dulciuri rafinate și multe alte produse de calitate superioară

Alege coșul perfect și lasă magia sărbătorilor să vorbească prin gusturi, arome și stil. Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou cu adevărat special, un gest de rafinament și bun gust.