• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Bunătăți proaspăt scoase din cuptor inspirate din rețete franțuzești

Bunătăți proaspăt scoase din cuptor inspirate din rețete franțuzești

Unde găsești cea mai bună, mai aromată și mai variată pâine din lume: La Paris, nu-i așa? Nu e nevoie să călătorești fizic atât de departe. Acum o poți găsi pe sezamo.ro prin ARC Bakery, brutăria din inima Bucureștiului, unde te poți lăsa cucerit de miresmele franțuzești. 

Produsele de panificație și cele de patiserie sunt lucrate cu dibăcie după rețete franțuzești cu renume, de un brutar venit tocmai din Franța pentru a fermeca bucureștenii cu delicioasele sale preparate.

 

Fie că e vorba despre un răsfăț de weekend sau un mic dejun mai diferit în timpul săptămânii, bunătățile de mai jos, însoțite de mirosul ușor dulceag al unui capuccino te vor energiza precum soarele blând de primăvara.