• 🥚 Toată gama de ouă la -30%!
    Omletă, ouă prăjite, fierte, în salate sau ca ingredient în prăjituri? Fă-ți toate poftele și economisește! Avem super oferte la toată gama de ouă!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Zilele călduroase cer o gustare răcoroasă

Zilele călduroase cer o gustare răcoroasă

Fructele colorate și delicioase de vară sunt un mod fantastic prin care te poți bucura de tot ce e mai bun în acest sezon. Proaspete, sub formă de smoothie, sub formă de înghețată de casă făcută cu iaurt grecesc, sub forma magică a unui compot de vară, combinate într-o tartă sau un pandișpan pufos, fructele delicioase de sezon sunt cea mai bună metodă de a celebra vara. 

 

Fermele agricole din România sunt recunoscute internațional pentru calitatea deosebită pe care o produc. Iar fermierii cu care colaborăm noi își îngrijesc livezile cu aceeași dragoste cu care se ocupă de proprii copii. 

 

Iată povestea din spatele a doi producători de la care am selectat special pentru tine cele mai gustoase fructe de vară. 

 

În livezile Elem, de la Lacul Rezii, găsim piersici, caise și cireșe cultivate după standarde inovative pentru a oferi gustul autentic și natural, pe care sigur îl vei adora.

 

Situată în comuna Udați-Mânzu din județul Buzău, producătorul local Fresh Direct se remarcă cu cea mai mare plantație de Arapaho, un soi timpuriu de mure foarte dulci ce se diferențiază prin coacerea lor în perioada lunii iunie. Culese cu atenție și pricepere și bogate în vitamine și nutrienți, le găsești acum la #sezamo pentru a gusta plăcerea unui fruct aromat de vară. 🫐

 

Proaspăt culese și livrate direct la tine acasă. 🍒🍑🍓👉🏠 Toate bunătățile de vară, aromate și gustoase le găsești la #sezamo