• CADOU Ben & Jerry's! 🍨
    Comandă cel puțin 1 înghețată Magnum sau Ben & Jerry's, iar noi îți oferim cadou o înghețată Ben & Jerry’s Sundae Hazel-nuttin but Chocolate. Stoc limitat!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Salutare, iubitor de grătar!

Suntem încântați să fim parte din aventura gustului la GRILLFEST! Cu peste 200 de chefi din 10 țări și 50 de standuri de BBQ în 8 zone tematice diferite, experiența va fi cu adevărat de neuitat!

🔥 Înfruntă provocările gustului în zone precum Chicken Area, Beef Area, Pork Area și multe altele, inclusiv zona Mix pentru burgeri, cârnați și mici! Plus, nu rata șansa de a gusta noutatea - burgerul de crocodil, disponibil în premieră la BBQ Carousel! 🐊

 

Ne vedem la Lagoo Snagov între 10 și 12 mai, pregătiți să împărtășim pasiunea noastră pentru grătarul autentic!

 

The BBQ Revolution is on 🔥

 

 

Wow, ce aventură senzațională te așteaptă la GRILLFEST! Cu atât de multe surprize și evenimente de neratat, va fi cu siguranță un weekend memorabil!

👨‍🍳 Fii martorul unor show-uri și demonstrații live cu cei mai pricepuți bucătari! Ai șansa să te impresionezi și să înveți trucuri noi pentru grătar.

🎁 Participă la concursuri pentru amatori și profesioniști și poți câștiga premii fabuloase! Plus, nu rata șansa de a participa la tombolele cu premii și de a admira expoziția de grătare profesionale.

Așa că pregătește-ți papilele gustative și dansul, pentru că la GRILLFEST va fi o explozie de distracție și gusturi delicioase!

 

 

Cu drag, Echipa Sezamo

 

CONCURS

Cel mai 🔥 selfie de la Grill Fest îți aduce premii!

Postează o poză cu tine la standul CoCo RiCo de la festival, dă tag la @sezamo.ro și @wesaycocorico, iar noi te premiem!

Regulamentul poate fi consultat aici.