• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Descoperă noul brand Kitchin

Descoperă Kitchin, noul nostru brand cu o gamă excelentă de produse de gătit la prețuri avantajoase.

Vei găsi o selecție deosebită de produse esențiale pentru prepararea meselor de zi cu zi, cum ar fi: 9 tipuri de paste făinoase, produse din roșii precum passata rustică sau roșii decojite, conserve de legume precum fasolea sau năutul. De asemenea, Kichin te va încânta și cu uleiul de cocos și Ghee, ceea ce va face ca gătitul și coacerea să fie mai gustoase, mai ușoare și mai prietenoase pentru bugetul familiei tale.

Cauți produse care să-ți ofere gustul autentic al Italiei, dar să fie și la prețuri avantajoase? Încearcă noul nostru brand Kitchin!

Venite direct din Italia, pastele noastre sunt făcute după metode tradiționale și ingrediente de calitate, iar încă de la prima degustare te vei simți transportat în frumoasa țară mediteraneană. Și știi care este cea mai bună parte? Prețurile sunt avantajoase, ceea ce le face accesibile tuturor.

Realizate cu 100% semola de grâu dur, pastele noastre sunt create pentru a oferi o textură al dente perfectă, iar formele lor unice le fac ideale pentru a reține orice sos sau topping pe care îl alegeți.

Îți prezentăm conservele noastre de calitate la prețuri accesibile.

De la fasole la roșii, KITCHIN îți oferă o gamă de opțiuni delicioase și versatile. Conservele de fasole și năut sunt perfecte pentru garnituri, salate sau tocănițe. Roșiile noastre decojite, tocate și întregi, și passata, sunt ideale pentru a face sosuri, supe sau pentru a adăuga un plus de savoare oricărui fel de mâncare.

Fie că ești doar pasionat de bucătărie sau bucătar profesionist, produsele noastre se vor ridica cu siguranță la nivelul așteptărilor tale.

Experimentează astăzi gustul delicios al produselor KITCHIN!