• CADOU Ben & Jerry's! 🍨
    Comandă cel puțin 1 înghețată Magnum sau Ben & Jerry's, iar noi îți oferim cadou o înghețată Ben & Jerry’s Sundae Hazel-nuttin but Chocolate. Stoc limitat!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
TOTUL PENTRU MASA DE PAȘTE

Descoperă bunătățile de sărbătoare cu sezamo!

Timpul petrecut cu familia rămâne cea mai frumoasă experiență de sărbători. 🧡 Noi îți suntem alături pentru a-ți completa atmosfera de sărbătoare. De la verdețuri de sezon, cozonaci aromați de la patiseri locali și până la ouă din ferme românești. 🍽️🥬 Suntem gata să să îți oferim o gamă largă de produse, livrate în doar două ore la adresa ta, pentru sărbători așa cum ți le dorești. 

Verdețuri, Legume și Fructe de la fermieri locali

Piața online #sezamo are ceva pentru tine: cele mai fresh verdețuri, legume și fructe de sezon de la fermieri locali gata să îți ofere inspirație pentru rețetele de sărbătoare. 🍅 🥗