• Livrare gratuita toata luna iunie la comenzile de peste 200 de lei!

    Livrarea standard pentru intervalele de 1h este gratuită la comenzile de peste 200 lei.

De la producători locali direct la tine acasă

De la producători locali direct la tine acasă

Bun venit în lumea Sezamo! Locul în care găsești un univers plin de produse locale și bunătăți proaspete livrate direct la ușa ta.

Băcănia Bucovinei

Autenticitatea, ospitalitatea oamenilor și unicitatea gastronomică a Bucovinei sunt renumite. Cu toate că s-au spus multe lucruri despre această zonă, încă sunt multe de descoperit. Cu ajutorul celor două gospodine care împart bunătate și seninătate cu fiecare borcan pe care îl prepară. Au început cu gastronomia. Repede au descoperit că acest domeniu este foarte vast, iar rețetele pe care gospodinele autentice din Bucovina le moștenesc de generații sunt multe, dar le aleg pe cele mai bune și ni le aduc în cămara noastră, direct din inima Bucovinei.   

Delicatese din Poiana Fermecata

Bucatele delicioase preparate  după rețete tradiționale, unele păstrate în forma lor veche, altele puțin reinventate sau complet sofisticate cu bun gust și cu multă pasiune.

Fabi - produse de curățenie

 Detergenți profesionali, dezinfectanți și produse cosmetice. Toate sunt preparate de către chimiștii, conform standardelor europene de calitate și siguranță.  O čompanie 100% românească, cu parteneri în toată țara și la nivel european.

Arc Bakery

Produce pâine proaspătă și produse de viennoiserie în inima Bucureștiului, nu departe de Arcul de Triumf. Afacerea locală a luat naștere ca urmare a dragostei pentru pâinea de calitate a unei echipe care a adus toate cunoștințele acumulate în restaurante de top din Paris și le-a pus în practică într-o brutărie cu multe specialități care merită încercate. 

Lolita

A fost înființată în anul 2011, în județul Prahova și produce pe o suprafață de 4 hectare (două de sere, două de câmp) legume de sezon (salate, vinete, gulii, ardei, roșii cherry, dovlecei, zucchini) la standarde foarte înalte.

Huzur

Produce o gamă de produse lactate create în mod responsabil numai din lapte de la vaci hrănite cu materie primă din producția proprie. Toate produsele sunt naturale, 100% integrale și 100% românești.

2Chefs 

A fost fondată în 2019 de către Nico Lontras și Johnny Susala, doi chefs cu o vastă experiență culinară, atât în România, cât și în restul Europei. Ei pregătesc zilnic preparate proaspete și gustoase pentru micul dejun, prânz și cină. Caută-le produsele pe sezamo și plasează o comandă cu livrare în 3 ore. 

Berăria Calul Bun - One beer later

Încearcă variantele inedite de bere artizanală de la Berăria Calul Bun din Buzău și lasă-ți simțurile să fie surprinse de tot ce-i mai bun din unirea apei și a malțului românesc. Sau poate ai poftă de un Tonic ori o Cola artizanală. Ești curios să aflii ce gust au? Comandă-le și ți le livrăm în 3 ore.

Fabrica de Bere Grivița

A comandat cineva o bere artizanală produsă direct în inima Bucureștiului? Încearcă sortimentul potrivit felului tău de a fi oferit de Fabrica de Bere Grivița. Prima fabrică de bere artizanală românească cu un proces de fabricație transparent. Dar pentru asta, trebuie să le faci o vizită. Dacă nu ai timp pentru una, îți livrăm noi în 3 ore berile reci, numai bune de a fi savurate pe loc cu prietenii.