• Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă cadou de 110 lei pentru o masă italienească ca la carte & livrare gratuită la prima comandă! Nu rata!

    Afișează mai multe

De la producători locali direct la tine acasă

De la producători locali direct la tine acasă

Bun venit în lumea Sezamo! Locul în care găsești un univers plin de produse locale și bunătăți proaspete livrate direct la ușa ta.


 

 

Arc Bakery

Produce pâine proaspătă și produse de viennoiserie în inima Bucureștiului, nu departe de Arcul de Triumf. Afacerea locală a luat naștere ca urmare a dragostei pentru pâinea de calitate a unei echipe care a adus toate cunoștințele acumulate în restaurante de top din Paris și le-a pus în practică într-o brutărie cu multe specialități care merită încercate. 

 

Lolita

A fost înființată în anul 2011, în județul Prahova și produce pe o suprafață de 4 hectare (două de sere, două de câmp) legume de sezon (salate, vinete, gulii, ardei, roșii cherry, dovlecei, zucchini) la standarde foarte înalte.

 

Huzur

Produce o gamă de produse lactate create în mod responsabil numai din lapte de la vaci hrănite cu materie primă din producția proprie. Toate produsele sunt naturale, 100% integrale și 100% românești.

 

2Chefs 

A fost fondată în 2019 de către Nico Lontras și Johnny Susala, doi chefs cu o vastă experiență culinară, atât în România, cât și în restul Europei. Ei pregătesc zilnic preparate proaspete și gustoase pentru micul dejun, prânz și cină. Caută-le produsele pe sezamo și plasează o comandă cu livrare în 3 ore. 

 

Berăria Calul Bun - One beer later

Încearcă variantele inedite de bere artizanală de la Berăria Calul Bun din Buzău și lasă-ți simțurile să fie surprinse de tot ce-i mai bun din unirea apei și a malțului românesc. Sau poate ai poftă de un Tonic ori o Cola artizanală. Ești curios să aflii ce gust au? Comandă-le și ți le livrăm în 3 ore.

 

Fabrica de Bere Grivița

A comandat cineva o bere artizanală produsă direct în inima Bucureștiului? Încearcă sortimentul potrivit felului tău de a fi oferit de Fabrica de Bere Grivița. Prima fabrică de bere artizanală românească cu un proces de fabricație transparent. Dar pentru asta, trebuie să le faci o vizită. Dacă nu ai timp pentru una, îți livrăm noi în 3 ore berile reci, numai bune de a fi savurate pe loc cu prietenii. 

 

Vascar

De pe plaiurile moldovenești, direct de pus pe masă. Cu peste 30 de ani de experiență, Vascar prelucrează și oferă produse din carne și conserve de calitate în întreaga țară. Folosind ingrediente naturale, produsele sunt pregătite având la bază rețete autentice și plăcerea gustului specific românesc.

 

Moș Iosif

Gata de servit în orice ocazie. În 2012 Moș Iosif s-a dezvoltat ca un mic atelier de prelucrare a cărnii care produce cârnați tradiționali românești artizanali, din ingrediente 100% naturale.

 

Deltaica

Oferă produse gastronomice din pește pe baza rețetelor tradiționale din zona Delta Dunării. Produsele au o valoare nutritivă cu un conținut ridicat de Omega3 și conțin doar ingrediente naturale care provin în mod responsabil și local din Delta Dunării și Marea Neagră.

 

Sabio

Pentru răsfățul tău de zi cu zi, Sabio crează produse cosmetice de înaltă calitate, certificate GMP, care sunt 100% naturale și unice, deoarece fiecare produs este creat printr-un proces manual. Produsele Sabio conțin uleiuri esențiale și ingrediente bioactive care au un efect benefic asupra pielii.

 

Lacerta

Varietăți apreciate internațional create cu pasiune din struguri crescuți cu răbdare pe Valea Prahovei. Gama de vinuri Lacerta, premiată cu mai multe medalii la nivel internațional, include 12 variante de produse: Cabernet Sauvignon, Syrah, Pinot Noir, Merlot, Burgund Royal, Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Rheinriesling, Muscat Ottonel, Chardonnay și varietati autohtone precum Feteasca Neagră sau Feteasca Albă.

 

Brot Manufactur

Produse cu maia naturală, făină din grâu sau secară? Le găsești pe toate proaspăt coapte de către Brot Manufactur. O selecție de pâini și produse de patiserie tradiționale de inspirație germană, realizate după standarde înalte de calitate, care conțin doar ingrediente naturale, rezultând un gust, textură și durabilitate deosebite.

 

MamaPan

Este o brutărie artizanală care oferă pâine și produse de patiserie tradiționale făcute din ingrediente sănătoase și naturale. MamaPan acoperă o gamă largă de pâini, inclusiv pâine albă, pâine integrală, fără gluten și intermediare, precum și delicioase produse de patiserie dulci și sărate.

 

Origini

Lapte, carne, peşte şi păsări crescute curat în fermele proprii. Oferind doar produse naturale, Origini realizează, după rețete tradiționale românești, produse artizanale din materii prime cultivate de ei în ferma proprie.

 

Elem 

Este un producator local de fructe din zona Lacul Rezii, Judetul Constanta. De la acesti iubitori ai pomilor fructiferi putem gusta cele mai bune caise, piersici, cirese si prune. 

 

Fresh Direct 

Este un producator autohton de mure din Buzău. Consumate proaspăt, în prăjituri sau într-un fresh, murele sunt o sursă grozavă de antioxidanți și au numai 43Kcal per 100 grame