• CADOU Ben & Jerry's! 🍨
    Comandă cel puțin 1 înghețată Magnum sau Ben & Jerry's, iar noi îți oferim cadou o înghețată Ben & Jerry’s Sundae Hazel-nuttin but Chocolate. Stoc limitat!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Sezonul grătarelor

Oficial, a început sezonul grătarelor! Fie că îl pregătești pentru ocazii speciale, sau pur și simplu îți era dor să închei ziua cu un pic de fum și mirosul specific, mireasma grătarelor se simte din fiecare colț al orașului.

Dar preparatele tale, deși gătite clasic, vor avea un gust cu totul aparte!

Noi îți livrăm de la cărbunii care mereu lasă praf în mașină și pe mâini, băuturile intacte, carnea și peștele la temperaturi optime fără fluctuații ale gradelor, legume proaspete și locale chiar și la 6 ore de la recoltare, dar și orice altceva consideri că mai ai nevoie!

SezaMicii, de la Carmangeria Ozana, îți vor schimba cu totul perspectiva despre ce înseamnă mititeii. Iar de la Sutcha, brandul propriu Sezamo, îți pune la dispoziție cărnuri alese precum: vită argentiniană, cârnuri din America de Nord, porc iberico sau chiar și Wagyu, pentru cunoscători!

 

Te așteptăm la GrillFest. Cel mai mare festival de BBQ din Europa care are loc pe 10-12 mai la Lagoo Snagov!

Vom fi prezenți alături de partenerii noștri, Carmangeria Ozana și CoCo RiCo. Standul CoCo RiCo e singurul unde poți gusta carne de pui la festival.