• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Transformă-ți locuința în cel mai tare bar

Vara asta, cheamă-ți familia și prietenii la cel mai tare bar din oraș, chiar la tine acasă. Fie că vă strângeți pe terasă, în grădină sau la piscină, aveți nevoie de cele mai bune și reci băuturi alcoolice și răcoritoare.

 

La Sezamo, vei găsi peste 1.500 de băuturi alcoolice și răcoritoare, mai multe decât într-un supermarket obișnuit, dar și sucuri și siropuri naturale de la Giffard și Alnatura, pe care le poți folosi pentru a combina băuturile preferate.

 

În sortimentul nostru de spirtoase avem băuturi fine precum whiskey-ul japonez Akashi, singurul din lume realizat de un mare maestru în arta fabricării sake-urilor care a folosit metodologia japoneză în procesul de fabricare a whisky-ului, dar și Carpathian Single Malt, primul whisky single malt fabricat în România, produs din orz malţificat 100% românesc, cu apă pură din dealurile subcarpatice, după metoda tradițională scoțiană de dublă distilare.

 

În plus, scapi și de căratul cumpărăturilor voluminoase, pentru că doar noi livrăm navete de băuturi până la ușa ta, în 3 ore. Așa că dacă vrei să organizezi o petrecere pe ultima sută de metri, știi la cine să apelezi.

 

Transformă-ți locuința în cel mai tare bar din oraș pentru momente de neuitat alături de familie și prieteni.

Produse speciale, greu de găsit

Undeva, în adâncul dealurilor subcarpatice, de-a lungul cărărilor înguste care îmbrăţișează malurile râurilor, unde pădurile ancestrale imense se întâlnesc cu câmpii cu iarbă verde, o familie distilează și perfecţionează arta maturării pentru a produce, cu măiestrie, Carpathian Single Malt, primul whisky single malt produs în România. 

 

Acesta este fabricat folosind metoda tradițională scoțiană de dublă distilare, cu orz malţificat produs 100% în România și apă pură din dealurile subcarpatice. Toate aceste caracteristici conferă whiskey-ului Carpathian Single Malt un caracter excepțional și unic.