Hipp

Hipp 3 ECO Junior

500 g
Epuizat. Disponibil : Ma
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Chiar si din a 12-a luna, copiii au, in continuare, nevoi nutritionale speciale. HiPP 3 JUNIOR ORGANIC ii ofera copilului dumneavoastra nutrienti importanti, necesari pentru aceasta varsta, cum ar fi calciu, fier, iod, zinc, dar si vitamine valoroase. Prin continutul de proteine, redus considerabil, HiPP 3 JUNIOR ORGANIC este o componenta valoroasa in dieta copilului dumneavoastra, corespunzatoare varstei.

De peste 50 de ani, am concentrat intreaga noastra preocupare si experienta pentru producerea formulelor de lapte. Fiind pioneri in productia ecologica, am crezut cu tarie, de decenii, in utilizarea celor mai bune ingrediente ecologice pentru formulele de lapte. Suntem convinsi ca formulele HiPP ORGANIC vor aduce o contributie importanta dezvoltarii copilului dumneavoastra, dupa alaptare.

Mod de utilizare

Foarte important! Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau. Se recomanda alaptarea exclusiva cu lapte matern pentru sugarii cu vârsta de pana la 6 luni. Acest produs trebuie utilizat numai la indicatia medicului sau a asistentului medical si dupa instruirea mamei privind utilizarea lui.

HiPP 3 JUNIOR ORGANIC este potrivit pentru consum, incepând din a 12-a luna, ca bautura la micul dejun, cu cereale, inainte de culcare sau intre mese. HiPP 3 JUNIOR ORGANC poate fi folosit dupa oricare formula de lapte de continuare. Pâna la varsta de 3 ani, puteti folosi HiPP 3 JUNIOR ORGANIC pentru mesele de seara.

HiPP 3 JUNIOR ORGANIC a fost conceput cu intentia de a fi consumat din canita. Daca decideti sa utilizati in continuare biberonul, nu permiteti copilului sa bea singur din biberon pentru perioade lungi de timp. Contactul prelungit al dintilor cu alimente care contin carbohidrati poate duce la degradarea acestora. Asigurati igiena dentara odata cu aparitia primului dinte, in special, inainte de culcare.Va rugam acordati atentie unei alimentatii echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Garantia prospetimii
Folia de protectie garanteaza prospetimea optima si pastrarea aromei. Depozitati la temperatura camerei, intr-un loc uscat si evitati fluctuatiile de temperatura. Folia si cutia trebuie reciclate separat.

Ghid de preparare (Produs instant)
Va rugam respectati instructiunile de preparare si de utilizare intocmai! Prepararea, depozitarea si utilizarea necorespunzatoare a produsului pot afecta sanatatea copilului dumneavoastra. Prepararea si depozitarea incorecta pot fi daunatoare sanatatii, de exemplu, se pot dezvolta bacterii nedorite. Din acest motiv, intotdeauna preparati o masa proaspata si hraniti copilul imediat. Nu folositi cantitatea ramasa de la o masa la alta. Curatati bine sticla biberonului, tetina si inelul. inchideti bine pachetul dupa fiecare utilizare, depozitati-l intr-un loc uscat, la temperatura camerei si folositi continutul pachetului in termen de 3 saptamani.
Va rugam nu incalziti laptele in cuptorul cu microunde (risc de arsuri!)

  • Fierbeti apa proaspata si raciti-o pâna la aprox. 40-50 °C.
  • Turnati cantitatea necesara de apa (vedeti ghidul de dozare), fiarta anterior, in biberon.
  • Umpleti masura dozatoare cu cantitatea necesara de pudra (vedeti ghidul de dozare) si inlaturati surplusul.
  • Adaugati pudra in biberonul cu apa.
  • Inchideti sticla si agitati bine.
  • Raciti biberonul pâna la temperatura de baut (aprox. 37 °C) – verificati temperatura.

Ghid de dozare
Recomandam consumul zilnic a 300 ml HiPP 3 JUNIOR ORGANIC. Cantitatile de lapte gata preparat, recomandate la o masa, sunt orientative. Copilul dumneavoastra nu trebuie neaparat sa goleasca cana cu lapte. Va rugam sa folositi doar masura dozatoare din pachet!

Despre producator :

In 1897, Joseph Hipp s-a casatorit cu Maria Ostermayer, o femeie din Pfaffenhofen, si impreuna au fondat o familie cu multi copii. In 1899 s-au nascut cei doi gemeni care au avut probleme de nutritie. Mama lor avea probleme cu alaptarea, motiv pentru care tatal lor a trebuit sa rezolve aceasta problema de nutritie.

Ca brutar creativ, acest lucru nu a fost dificil pentru el. A copt biscuiti si si-a facut propria faina de biscuiti (pesmet dulce). Cu acest pesmet dulce a imbogatit laptele, care astfel a devenit mult mai satios. Gemenii au supravietuit si s-au dezvoltat bine, precum si urmatorii cinci copii.

Asa s-au pus bazele unei firme pentru tot ce este mai pretios in viata! Formulele de lapte HiPP sunt de o calitate superioara, cu mare accent pe calitatea si valoarea nutritiva a produselor pe care le comercializeaza. Avand produse care sunt cat se poate de naturale, se foloseste doar lapte de calitate organica, strict controlat deoarece copiii care sunt partial alaptati sau nu sunt alaptati, au nevoie de o formula de lapte de calitate care sa poata fi un adevarat substituent al laptelui matern, organismul lor fiind foarte sensibil.

Adresa producatorului:

Hipp GmbH, Theresienthalstraße 68 A, 4810 Gmunden, Austria

Lapte  degresat*, lactoza*,  uleiuri  vegetale*  (ulei  de palmier,  ulei  din  seminte  de  rapita*,  ulei  de  floarea soarelui*), ulei de peste1, citrat de postasiu, carbonat de calciu , saruri de calciu ale acidului ortofosforic, citrat de sodiu, clorura de  potasiu, carbonat de magneziu,L-triptofan, sulfat feros, vitamina  C (Acid L-ascorbic,L-asorbat de sodiu,L -ascorbil 6-palmitat) , vitamina E (DL- alfa tocoferil acetat),oxid de zinc, niacina (nicotinamida), acid pantotenic (D-pantotenat de calciu), sulfat de cupru,vitamina A (acetat de retinil), vitamina B1 (clorhidrat de tiamina), vitamina  K,  vitamina  B6 (clorhidrat de piridoxina),  iodat  de potasiu,  vitamina B2,  acid  folic,  selenat  de  sodiu, vitamina K (fitomenadiona), vitamina D (colecalciferol), D-biotina, sulfat de managn, vitamina B12 (cianocobalamina). * din productie ecologica
1 contine DHA pentru dezvoltarea viziuala. DHA apartine grupului de acizi grasi omega -3; ulei de palmier ecologic din culturi sustenabile certificate de organisme de control independente

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică251 kJ/60 kCal
Grăsimi3.3 g
inclusiv acizi grași saturați1.4 g
Glucide6.2 g
din care zaharuri6.2 g
Proteine1.4 g
Sare0 g
Fibre0 g