Karpaten Meat

Karpaten Meat T-Bone de vita Angus origine Romania, maturat min. 21 zile

cca 0,75 kg

MEDIA DE 7 ZILE DE PROSPEȚIME

cca

 149,99 lei 199,99 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Karpaten Meat T-Bone de vita Angus, maturat minim 21 zile.

Produs refrgierat, fasonat si ambalat in vid.

Reprezinta una din principalele steak-uri si este obtinut din partea de coloana denumita si „short loin”. T-bone-ul include un os in forma de „T” avand carne pe ambele parti. Pe o parte avem muschi, iar pe cealalta vrabioara.Metoda de gatire
La gratar – in functie de cum se doreste (in sange, medie sau bine facuta) se pune pe gratarul foarte bine incins intre 3 si 5 minute pe fiecare parte. Pentru gratar nu se folosesc condimente inainte de gatire.
La tigaie – Se adauga pe T-bone sare, piper sau alte condimente, in tigaie se adauga putin ulei de masline, cand uleiul este incins se adauga T-bone-ul, iar cand sucul din T-bone incepe sa apara la suprafata T-bone trebuie intors. Timpul de gatire este in jur de 8-10 minute.

Mod de intrebuintare

A nu se consuma in stare cruda. A se trata termic inainte de consum.

Se poate prepara la gratar sau tigaie.

Despre producator

Grupul de ferme Karpaten Meat este situat in judetul Sibiu si in structura lui se regasesc urmatoarele ferme: ferma de bovine de reproductie din rasa Aberdeen Angus, ferma de ingrasare, ferma de carantina si de import/export. Populatia totala a fermelor este de aproximativ 8000 de capete in continua dezvoltare. Reproductia, ingrasarea si comercializarea de bovine, respectiv comercializarea carnii de vita Angus – ca si sistem complet – este practicat de noi cu succes in ultimii ani.

 

Proiectul de a crea un business cu bovine de carne Angus a inceput in 2008, cand fondatorii au decis sa dea o sansa posibilitatilor nelimitate ale Romaniei unde exista conditii ideale pentru productia de carne de vita Angus de calitate.

Conditii de depozitare

A se pastra intre 0 si 4 grade Celsius.

Adresa Producator

KARPATEN MEAT SIEBENBUERGEN SRL

Strada Octavian Goga nr. 1, Sibiu

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 7 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 4 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”