Karpaten Meat
Karpaten Meat T-Bone de vita Angus origine Romania, maturat min. 21 zile
cca 0,75 kgMEDIA DE 8 ZILE DE PROSPEȚIME
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Karpaten Meat T-Bone de vita Angus, maturat minim 21 zile.
Produs refrgierat, fasonat si ambalat in vid.
Reprezinta una din principalele steak-uri si este obtinut din partea de coloana denumita si „short loin”. T-bone-ul include un os in forma de „T” avand carne pe ambele parti. Pe o parte avem muschi, iar pe cealalta vrabioara.
Metoda de gatire
La gratar – in functie de cum se doreste (in sange, medie sau bine facuta) se pune pe gratarul foarte bine incins intre 3 si 5 minute pe fiecare parte. Pentru gratar nu se folosesc condimente inainte de gatire.
La tigaie – Se adauga pe T-bone sare, piper sau alte condimente, in tigaie se adauga putin ulei de masline, cand uleiul este incins se adauga T-bone-ul, iar cand sucul din T-bone incepe sa apara la suprafata T-bone trebuie intors. Timpul de gatire este in jur de 8-10 minute.
Mod de intrebuintare
A nu se consuma in stare cruda. A se trata termic inainte de consum.
Se poate prepara la gratar sau tigaie.
Despre producator
Grupul de ferme Karpaten Meat este situat in judetul Sibiu si in structura lui se regasesc urmatoarele ferme: ferma de bovine de reproductie din rasa Aberdeen Angus, ferma de ingrasare, ferma de carantina si de import/export. Populatia totala a fermelor este de aproximativ 8000 de capete in continua dezvoltare. Reproductia, ingrasarea si comercializarea de bovine, respectiv comercializarea carnii de vita Angus – ca si sistem complet – este practicat de noi cu succes in ultimii ani.
Proiectul de a crea un business cu bovine de carne Angus a inceput in 2008, cand fondatorii au decis sa dea o sansa posibilitatilor nelimitate ale Romaniei unde exista conditii ideale pentru productia de carne de vita Angus de calitate.
Conditii de depozitare
A se pastra intre 0 si 4 grade Celsius.
Adresa Producator
KARPATEN MEAT SIEBENBUERGEN SRL
Strada Octavian Goga nr. 1, Sibiu