SilvaniaBio

SilvaniaBio ECO Pachet pentru ciorba de vita

cca 430 g

MEDIA DE 9 ZILE DE PROSPEȚIME

ECO

cca

 34,14 lei 79,89 lei/kg

Livrare în 2 ore

1000+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pentru a pregăti o ciorbă de vită gustoasă, urmează această rețetă de bază:
Ingrediente:
500-600g carne de vită (preferabil cu os pentru un gust mai bogat)
2 morcovi, tăiați cubulețe sau rondele
1 țelină mică, tăiată cubulețe sau rondele
1 ceapă mare, tocată mărunt
2 cartofi, tăiați cubulețe
1 ardei gras, tăiat cubulețe
1 roșie mare sau câteva roșii cherry, tăiate cubulețe
2-3 căței de usturoi, mărunțiți
Verdeață proaspătă (pătrunjel, leuștean)
Sare și piper după gust
1-2 foi de dafin
Oțet sau zeamă de lămâie (opțional)
Smântână sau iaurt pentru servire (opțional)

Instrucțiuni:
Pregătirea cărnii: Pune carnea într-o oală mare și acoper-o cu apă rece. Adaugă sare și lasă-o să fiarbă. După ce a dat în clocot, înlătură spuma de deasupra și redu focul la minim. Lasă carnea să fiarbă acoperită timp de aproximativ o oră și jumătate până când este fragedă.
Adăugarea legumelor: După ce carnea este aproape fiartă, adaugă morcovii, țelina, ceapa, cartofii, ardeiul gras și roșiile. Fierbe-le timp de 15-20 de minute sau până când legumele sunt aproape fierte.
Condimentarea: Adaugă usturoiul, foile de dafin, sare și piper după gust. Poți să adaugi și alte condimente preferate sau ierburi aromatice în funcție de gustul dorit.
Finalizarea și servirea: După ce toate ingredientele sunt fierte, stinge focul. Adaugă verdeața proaspătă (pătrunjel, leuștean) și acoperă oala pentru a lăsa aromele să se combine pentru încă 5-10 minute. La final, poți adăuga un strop de oțet sau zeamă de lămâie pentru un gust ușor acidulat.
Servirea: Servește ciorba caldă și poți adăuga o lingură de smântână sau iaurt în fiecare farfurie înainte de a servi pentru un gust cremos și savuros.
Aceasta este o rețetă de bază, dar poți ajusta ingredientele și aromele în funcție de preferințele tale personale pentru a obține o ciorbă de vită pe placul tău.

Despre producator

Fermele Ecologice Silvania Cooperativă Agricolă sau pe scurt Silvania.Bio este o cooperativă românească, care a dezvoltat un lanţ agroalimentar integrat exclusiv ECOLOGIC, cu păşuni şi câmpuri vegetale cultivate, ferme zootehnice cu animale bine ingrijite şi linii de procesare simplă, prin care producem exclusiv alimente naturale,  carne, lactate şi ulei, toate BIO, cu trasabilitate de la sămânţa din brazdă la produsul de pe raft unde Sezamo completează în mod fericit acest lanţ agroalimentar până la clientul final. Silvania.Bio este pasionată de ecologie şi doreşte să fie un etalon românesc pentru alimentele sănătoase făcute fără compromisuri, cu mult respect faţă de om şi natură.

Conditii de pastrare

Produs refrigerat Clasa A.Temperatura de păstrare: între 0°C  și 4°C. A se prepara termic înainte de consum. Ambalat în vacuum. Culoarea şi mirosul pot fi influenţate de ambalarea în vaccum. Produsul işi va recăpăta culoarea şi mirosul natural în 15 minute de la deschidere.   A se consuma  în  maxim  24 de ore de la deschiderea ambalajului. 

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 9 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

carne din carne de vita ecologica