Hipp

Hipp HA 2 combiotic

350 g
Epuizat. Disponibil : Ma
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Hipp HA 2 combiotic poate fi folosit de la 6 luni, in continuarea laptelui matern sau a unei formule de lapte de inceput ha. aceasta formula de lapte nu este potrivita ca substituent al laptelui matern in primele 6 luni de viaţa. doar medicul poate decide daca este necesar sa introduceţi aceasta formula inainte de varsta de 6 luni. daca observaţi modificari ale scaunului ® atunci cand incepeţi sa folosiţi hipp ha 2 combiotic , luaţi in considerare faptul ca aceasta este o caracteristica a produsului – avand rol in inmuierea scaunului (devine similar copiilor alaptaţi), datorita conţinutului de galacto-oligozaharide (gos)
Produsul sigilat se poate pastra intr-un loc uscat , la temperatura camerei pe toata perioada de valabilitate HiPP HA 2 COMBIOTIC® poate fi folosit de la 6 luni, in continuarea laptelui matern sau a unei formule de lapte de inceput HA. Aceasta formula de lapte nu este potrivita ca substituent al laptelui matern in primele 6 luni de viaţa. Doar medicul poate decide daca este necesar sa introduceţi aceasta formula inainte de varsta de 6 luni. Daca observaţi modificari ale scaunului atunci cand incepeţi sa folosiţi HiPP HA 2 COMBIOTIC®, luaţi in considerare faptul ca aceasta este o caracteristica a produsului – avand rol in inmuierea scaunului (devine similar copiilor alaptaţi), datorita conţinutului de galacto-oligozaharide (GOS).

Lactoza, uleiuri vegetale (ulei de palmier , ulei din seminte de rapita, ulei de floarea soarelui), amidon, proteine din zer hidrolizate, galacto-oligozaharide din lactoza, ortofosfati de calciu, clorura de potasiu, emulsifiant: esteri ai acidului citric ai mono- și digliceridelor acizilor grași, L-tirozina, hidroxid de potasiu, hidroxid de sodiu, citrat de calciu, vitamina C (L-ascorbat de sodiu), carbonat de magneziu, citrat de potasiu, sulfat de magneziu, L-triptofan, carbonat de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, culturi naturale ale acidului lactic ®3 (Lactobacillus fermentum hereditum ), Dpantotenat de calciu, vitamina A (acetat de retinil),Nicotinamida, sulfat de cupru, vitamina E (DL-alfa tocoferil acetat), vitamina B (clorhidrat 1 de tiamina), vitamina B2 (riboflavina), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), iodat de potasiu, acid folic, vitamina K (fitomenadiona), selenat de sodiu, D-biotina, vitamina D (colecalciferol), vitamina B (cianocobalamina). 12 fara ingrediente modificate genetic 3 Lactobacillus fermentum CECT5716 ❤ ulei de palmier ecologic, din culturi sustenabile, c e rtifi c a t e de o rgani sme de c ontr o l independente.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică293 kJ/70 kCal
Grăsimi3.5 g
inclusiv acizi grași saturați1.2 g
Glucide7.7 g
din care zaharuri5.5 g
Proteine1.7 g
Sare0.05 g
Fibre0.4 g