Crich

Crich Biscuiti cu faina de orez, fara zahar

270 g
Epuizat. Disponibil : Vi
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Biscuitii Crich cu faina de orez, fara zahar, sunt o delicatesa savuroasa si gustoasa.

Pachetul cu biscuiti italieni fara zahar este ideal pentru a fi savurat oriunde, intotdeauna la indemana pentru o gustare rapida si nutritiva.

Crich - pentru consumatorii atenti la produse sanatoase, gustoase si naturale.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Despre producator

Crich a luat nastere in 1870 in cadrul faimoasei familii Cristofoletto. Acestia erau cunoscuti brutari si cofetari care duceau mai departe traditia nobila a produselor facute in casa.

Compania a continuat sa evolueze din dorinta de a-si largi gama de produse si este si astazi recunoscuta si apreciata la nivel mondial pentru contributia considerabila la propagarea traditiilor italienesti.

Producator

New Industry Biscotti Crich S.p.A.
Via Alcide De Gasperi, 11
31050 Zenson di Piave TV
Italia

Faina de grau , indulcitor: maltitol, ulei de floarea soarelui 18,8%, faina de orez 3,2%, agenti de crestere: carbonat acid de amoniu, carbonat acid de sodiu; extract de malt ( grau si orz ), sare, arome, emulgator: lecitina de soia , antioxidant: extract de rozmarin.
Poate contine: lapte, alune, migdale, ou. Fara zahar. Cu indulcitor. Consumul excesiv poate avea efecte laxative.

Ingredientele evidentiate pot provoca alergii sau intolerante

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1884 kJ/450 kCal
Grăsimi20 g
inclusiv acizi grași saturați1.6 g
Glucide68 g
din care zaharuri0.3 g
Proteine6.8 g
Sare0.58 g
Fibre2.2 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.